Web Analytics
More
    Reklāma

    “Altas IT Latvija” uzsāk “Hanwha Techwin” drošības sistēmu tirdzniecību

    Jaunākie raksti

    Aizgājušā gada nogalē Altas IT uzsāka jaunu sadarbību ar Dienvidkorejas drošības sistēmu lielražotāju un izplatītāju Hanwha Techwin. Šī gada februārī Altas IT ir kļuvuši par vienu no Hanwha Techwin Eiropas oficiālajiem pārstāvjiem Baltijas valstīs. Hanwha produkti – videonovērošanas un citas drošības sistēmas – ir pieejamas gan Altas IT Latvija e-veikalā, gan sazinoties ar pārdošanas klientu konsultantu.

    Viens no iemesliem, kādēļ Altas IT uzsāka sadarbību ar Korejas globāli pārstāvēto uzņēmu, ir viņu nemainīgā misija “Nodrošināt vismodernākos risinājumus cilvēku, īpašuma un datu aizsardzībai, vienlaikus sniedzot izcilu klientu pieredzi ar nepārtrauktām inovācijām, nepārspējamu servisu un visaugstākajiem godīguma standartiem”. Klientiem tas nozīmē nemainīgi augstus standartus produktu kvalitātē un tehnoloģiskajā attīstībā.

    Reklāma

    Hanwha drošības risinājumi tiek izmantoti un pielāgoti mazumtirdzniecības un enerģētikas nozarēs, veselības aprūpes un izglītības iestādēs, kā arī banku un finanšu nozarēs un cietumu uzraudzības vietās. Hanwha ļoti lepojas ar pastāvīgu spēju radīt progresīvas tehnoloģijas visos videonovērošanas nozares aspektos. Viņu unikālā drošības sistēma ir radīta tā, lai katram klientam, neatkarīgi no lokācijas, sniegtu nepārtrauktu augstas kvalitātes attēlu ģenerēšanu arī ļoti vāja apgaismojuma, miglas un augsta trokšņu līmeņa apstākļos. Hanwha Techwin termālās un radiometriskās kameras ierīces identificē objektus līdz pat 3157 metru attālumā jebkuros laikapstākļos.

    Otrs ir viņu izmantotās inovatīvās tehnoloģijas un pastāvīga izaugsme šajā nozarē. Ņemot vērā, ka gandrīz visi Hanwha produkti tiek izgatavoti pašu ražotnēs Korejā, tādā viedā nodrošinot stingru kvalitātes kontroli un novēršot nesankcionētu piekļuvi ierīcēm ražošanas procesa laikā, klientiem ir papildu garantija, ka viņu dati būs droši uzglabāti un nenotiks datu noplūde. Šajā uzņēmumā kiberdrošība sākas jau produktu izstrādes posmā un turpinās vēl ilgi pēc tam, kad produkts ir nonācis ražošanas beigās. Hanwha Techwin atbalsta NDAA atbilstību visās produktu līnijās un piedāvā pilnu tirdzniecības prasībām atbilstošu ierīču komplektu. Katra ražotne ir sertificēta ISO 9001 projektēšanas, izstrādes un ražošanas jomā un ievēro stingras kvalitātes kontroles un testēšanas procedūras.
    Papildus un ne mazāk svarīgs iemesls sadarboties ar Hanwha Techwin ir viņu zaļā domāšana. Uzņēmums koncentrējas uz tādu produktu izstrādi, kas ir sertificēti zemam oglekļa patēriņam; izmanto bezsvina lodēšanas konstrukcijas, patērē minimālu enerģijas daudzumu un ir pienācīgi pārstrādājami. Stingrie vides standarti ietver zaļo iepirkumu: apņemšanās nodrošināt, ka neviens no zīmola produktiem, materiāliem vai detaļām nekaitē videi. Tiek identificēti un novērsti energoefektivitātes trūkumi visās ražotnēs. Produkti ir uzreiz atpazīstami pēc atšķirīgā “videi draudzīga” marķējuma.

    Kopumā Hanwha Techwin piedāvā 16 dažādus video drošības risinājumus, kur ikviens spēs atrast sev piemērotāko un atbilstošāko savām vajadzībām, tai skaitā, arī sprādziendrošas panorāmskata kameras.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Opis
    15.02.2022 09:40

    Risinājumi ļoti turīgiem cilvēkiem.
    Mājas lapā, atverot kādu no kategorijām, nedarbojas kārtošanas funkcija.

    Reklāma