Web Analytics
More
    Reklāma

    Prezentēts Garmin Instinct 2 izturīgais viedpulkstenis un tā versija kravas auto vadītājiem

    Jaunākie raksti

    Garmin laidis klajā jaunākos Instinct 2 un Instinct 2 dēzl versijas viedpulksteņus. Jaunā Instict 2 sērija nodrošina neierobežotu akumulatora darbības laiku un ir pieejama jaunās spilgtās krāsās. Tāpat pieejamas visas svarīgākās dzīvesveida atbalsta funkcijas, lai ierīce būtu piemērota ikvienam piedzīvojumu meklētājam. Savukārt Instinct 2 dēzl versija ir speciāli izstrādāta kravas auto vadītājiem, kuri vēlas ievērot veselīgu dzīvesveidu atrodoties ceļā.

    Reklāma

    Garmin Instinct 2

    Jaunās Instinct 2 sērijas viedpulksteņi pieejami jaunās spilgtās krāsās, kā arī divos izmēros – ar tradicionālo 45 mm ietvaru un mazāku 40mm ietvaru (Instinct 2S). To augstās izšķirtspējas displejs ir aizsargāts pret skrāpējumiem, ļaujot pulksteņa lietotājam justies pārliecinātam un gatavam jebkuram izaicinājumam. Nodrošinot visas Instinct viedpulksteņu funkcijas, arī Instinct 2 ierīces atbilst militārajām termiskās un triecienizturības standartam un ir ūdensizturīgas. Tāpat šīs sērijas pulksteņi pieejami dažādos variantos, piemēram, Instinct 2 Solar ar saules batarijas uzlādes funkciju, standarta, Surf, Tactical un Camo.

    Viedpulksteņa režīmā Instinct 2 nodrošina nepārtrauktas lietošanas laiku līdz četrām nedēļām. Pateicoties saules enerģijas tehnoloģiju sasniegumiem, Instinct 2 Solar modeļu piedāvā neierobežotu akumulatora darbības laiku viedpulksteņa režīmā, nosakot jaunu akumulatora darbības laika standartu.

    “Sērija Instinct 2 radīta, lai piesaistītu uzmanību un izceltos pūlī, un palīdzētu jums izmantot visas iespējas, ko piedāvā katra diena,” informē Dens Bārtels (Dan Bartel), Garmin globālās patērētāju pārdošanas viceprezidents. “Taču sērija Instinct 2 slēpj sevī kaut ko vairāk. Tajā apvienotas drosmīgas krāsas un labākās Garmin tehnoloģijas, kā rezultātā Instinct 2 ir vairāk nekā viedpulkstenis – tas ir uzticams instruments, kas ļauj dzīvot pēc saviem noteikumiem.”

    Esi vesels un uzturi sakarus

    Instinct 2 piedāvā pilnu funkciju komplektu, kas ļauj sekot līdzi veselības un labsajūtas rādītājiem, kā piemēram, ķermeņa baterijai, stresa līmenim un sirdsdarbības ātrumam. Savukārt nezaudēt motivāciju treniņu laikā palīdzēs tādas funkcijas kā VO2 Max dati, fiziskās sagatavotības vecums, treniņa slodzes un atpūtas laika mērītājs, kā arī augstās intensitātes intervāla un dienas treniņu piedāvājums.

    Savukārt aktīvās atpūtas laikā, viedpulksteņa lietotājiem ir iespēja izmantot dažādas sporta lietotnes, ka piemēram, Multisporta funkciju, kas palīdz pāriet no vienas aktivitātes uz citu, saglabājot informāciju.

    Sērija Instinct 2 ir saderīga ar Garmin Connect IQ (CIQ) veikalu ‒ platformu, kas ļauj personalizēt savu Instinct 2 pulksteni, ielādējot lietotnes, ekrānvadīklas, ciparnīcas, datu laukus u. c. par brīvu. Tāpat visi Instinct 2 pulksteņi atbalsta Garmin Pay funkciju.

    Trīs specializētas versijas

    Aktīvās atpūtas cienītājiem un piedzīvojumu meklētājiem, Instinct 2 piedāvā trīs specializētas viedpulksteņa versijas ar pielāgotām funkcijām:

    • Surf: piemērots dažādām ūdens sporta aktivitātēm – sērfingam, vindsērfingam un kaitsērfingam. Viedpulkstenī iespējams sekot līdzi arī aktuālajam okeāna stāvoklim.
    • Tactical: Instinct 2 Solar taktiskā versija radīta militārām personām. Tā aprīkota ar īpašām funkcijām, kā ierīces bloķēšana, izsekošanas funkciju atslēgšana, saderība ar nakts redzamības brillēm un diviem atrašanās vietas koordinātu formātiem.
    • Camo: grafīta un zaļās krāsas kamuflāža ļauj saplūst ar apkārtni vai izcelties tajā atkarībā no tā, vai atrodies pilsētvidē vai īstajos džungļos.

    Instinct 2 un Instinct 2S ir Garmin viedpulksteņu tehnoloģiju nemitīgo jauninājumu rezultāts, tie ir pieejami ar sākotnējo ieteikto mazumtirdzniecības cenu 349,99 EUR.

    Garmin Instinct 2 dēzl

    Jaunais Instinct 2 dēzl ir viedpulkstenis, kas īpaši radīts profesionāliem kravas auto vadītājiem. Ierīce ļauj autovadītājiem uzraudzīt savas veselības rādītājus jebkurā laikā, nodrošinot iespēju sekot līdzi pulsam, skābekļa līmenim, miega kvalitātei, stresa līmenim un citiem labsajūtas rādītājiem. Lai sniegtu atbalstu vadītājiem, atstājot automobiļa kabīni, iespējams veikt īpaši izveidotus treniņus, kas pielāgoti autovadītāju ikdienas darba režīmam.

    Instinct 2 dēzl nodrošina visas ērtības profesionāliem kravas automobiļa vadītājiem atrodoties ceļā, paaugstināt efektivitāti un padarīt braucienu patīkamāku, viegli plānot pieturvietas savā maršrutā, izmantojot ikdienas pārtraukumu taimerus ar savlaicīgiem paziņojumiem. Pulkstenis savienojams pārī ar jebkuru Garmin dēzl LGV sērijas kravas automobiļa navigācijas ierīci, kas ļauj apskatīt pārtraukumu plānošanas taimerus, veselības parametrus un piedāvājumus labsajūtai tieši augstas izšķirtspējas navigācijas ekrānā un viedpulksteņa displejā.

    Instinct 2 dēzl viedpulkstenis ir pieejams kravas automobiļu vadītājiem jau tagad, un tā ieteiktā mazumtirdzniecības cena ir 399,99 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ArtiŠ
    10.02.2022 17:31

    Gaidu apskatu!!!

    Kursors.lv
    10.02.2022 18:04
    Reply to  ArtiŠ

    Vakar tieši pieteicāmies uz testu un Garmin pārstāve minēja, ka drīzumā atsūtīs ierīci. Būs interesanti patestēt, jo man pašam ir pirmās paaudzes Garmin Instinct un ierīcē saskatu zināmu šarmu un funkcionalitāti. Lai gan uz ziemu, kad pārsvarā sēžu mājās, nopirku Apple Watch, savu Instinct lietošu vasarā, kad visu laiku sanāk kaut kur apkārt dauzīties. Tādos apstākļos novērtēju to, ka pulksteni varu lādēt reizi mēnesī nevis katru dienu kā Apple Watch :)

    kaspis
    11.02.2022 21:09

    man čomam ir pirmais instinct. gandrīz visos mūsu kopīgajos pārgājienos jamais izlādējas. kamēr mans polar grit x nekad to nav izdarijis))

    Reklāma