Web Analytics
More
    Reklāma

    Lamborghini ar pilnībā elektrisku modeli izziņo plānus elektrificētajai nākotnei

    Jaunākie raksti

    Itāļu superauto ražotāja Lamborghini vadītāji paziņojuši, ka šogad autoražotājs prezentēs savas pēdējās mašīnas, kas būs aprīkotas tikai ar iekšdedzes dzinēju. Sākot ar nākamo gadu, piedāvājumā tiks ieviesti elektrificēti auto – hibrīdi un plug-in hibrīdi, bet zīmola pirmais elektroauto, visticamāk, būs ar četrām durvīm.

    Lamborghini vadītājs Stefans Vinkelmans norāda, ka desmitgades otrajā pusē varam sagaidīt pirmo pilnībā elektrisko Lambo. Itāļu ražotājs ilgstoši izturējās noraidoši pret ideju ražot elektrisku superauto, jo tas nespēj radīt tādu pašu skaņu vai emocijas kā ar iekšdedzes dzinēju aprīkots auto, turklāt ir krietni smagāks. Acīmredzot uzņēmuma vadītāji pārdomājuši.

    Šobrīd autoražotāja vadītāji sliecas uz to, ka pirmais elektriskais modelis būs ar četrām durvīm un tas būs paredzēts “ikdienas lietošanai”, lai arī kas saprotams ar ikdienas lietošanu Lamborghini izpratnē. Tuvākajai nākotnei galvenais uzsvars ir uz hibrīdiem. Vinkelmans uzsver, ka Lamborghini nebija jābūt pirmajiem, kas ievieš hibrīdtehnoloģijas, taču brīdī, kad tās tiks ieviestas viņu mašīnās, tām jābūt vislabākajām. Plānots, ka jau nākamgad ieradīsies “Aventador” plug-in hibrīds, bet tiem, kas šī raksta lasīšanas laikā aizdomājās par ideju iegādāties elektrisku Lamborghini, diemžēl kādu brīdi vēl būs jāuzgaida – šis modelis piedāvājumā nonāks ap 2028. gadu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    26.01.2022 12:47

    Šis ir labs. Krāsa arī gandrīz pareiza

    Vigants Lesausks
    26.01.2022 14:00

    Raksts bez satura. Tādu tekstu saka praktiski katra uzņēmuma vadītājs. Kur bildes, prototips, konkrētība?
    Vadītājs saka ka tā būs mašīna ar 4 riteņiem un durvīm ir pateikt precīzi neko.

    Reklāma