Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” atliek atgriešanos birojā līdz marta beigām, darbiniekiem obligāti jārevakcinējas

    Jaunākie raksti

    Covid-19 omikrona paveids licis teju ikvienam uzņēmumam mainīt savus plānus attiecībā uz darba organizēšanu. Iepriekš bija cerības, ka vismaz lielo kompāniju darbinieki varēs atgriezties birojos šī gada sākumā. Taču, piemēram, “Meta” paziņojis, ka klātienes darba režīmu plāno atsākt vien 28. martā. Turklāt darbiniekiem, atgriežoties birojos ASV, būs obligāti jāuzrāda apliecinājums par revakcināciju jeb trešās Covid-19 potes saņemšanu.

    Uzņēmums skaidro, ka ne visiem darbiniekiem būs jāatgriežas birojā 28. martā. Piemēram, tie, kuri vēlēsies, varēs paņemt pauzi 3 līdz 5 mēnešus. Tāpat uzņēmums dos iespēju strādāt pilnībā attālināti vai hibrīda darba režīmā. To, kā vēlas pavadīt šos pāris mēnešus, darbiniekam jāizlemj līdz 14. martam.

    Reklāma

    Ar līdzīgām galvassāpēm cīnās arī citi uzņēmumi un jo īpaši lielās kompānijas. Piemēram, “Apple” decembrī paziņoja, ka atgriešanās birojā šī gada 1. februārī esot stipri apšaubāma, un šobrīd tas pat vairs nav reāls variants. Toties visi darbinieki pērnā gada beigās tika pie 1000 USD lielām prēmijām. Arī “Google, “Microsoft”, “Amazon” pagaidām neņemas prognozēt, kad atsākt strādāt klātienē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma