Web Analytics
More
    Reklāma

    Mitsubishi atklāj “Vision Ralliart” koncepta krosoveru

    Jaunākie raksti

    Mitsubishi pirms kāda laika publicēja intriģējošus attēlus ar kādu topošu mašīnu, kur savu roku pielikusi ražotāja sporta divīzija “Ralliart”. Daudziem bija cerības, ka šie attēli varētu iezīmēt iespējamo “Lancer Evolution” atgriešanos. Kā nekā, Mitsubishi iepriekš dzīvē atgrieza citu savu slaveno nosaukumu “Eclipse”, taču arī tas bija krosovers.

    Arī tagad japāņu autoražotājs sarūgtinājis savus fanus, prezentējot kārtējo krosoveru ar nosaukumu “Vision Ralliart”. Lai visu padarītu vēl sliktāku, šis koncepts nav solis pretī kam pilnīgi jaunam – auto ir balstīts esošajā “Outlander” modelī.

    Reklāma

    Pagaidām ražotājs nav sniedzis plašāku tehnisko informāciju, lai varētu spriest, ko šis modelis piedāvā. Mitsubishi līdz šim bārstījušies ar mārketinga saukļiem, sakot, ka šajā konceptā apvienota “Ralliart nodaļas vīzija un Mitsubishi inženieru prasmes.” Ražotājs sola uzlabotu paātrinājumu, bremzēšanu un vadāmību, taču nav sniegti arī jaudas parametri.

    Patiesībā Mitsubishi līdz šim runājuši gandrīz tikai par mašīnas dizainu nevis tehniskajām lietām, taču ražotājs norāda, ka atsauksmes par šo konceptu tiks ņemtas vērā, izstrādājot nākotnes modeļus. Mašīna plašākai publikai nedēļa nogalē tiks izrādīta Tokijā, kad ražotājs, cerams, sniegs plašāku informāciju, kad un vai šis koncepts varētu nonākt pie klientiem.

     

    AvotsCarBuzz
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ThinkGreen
    12.01.2022 14:36

    Lauksaimnieku skaits LV samazinās, bet “lauksaimniecības mašīnas” ar vien vairāk parādās ielās – kur loģika? :)

    Reklāma