Web Analytics
More
    Reklāma

    ALSO kiberdrošības portfeli papildina CrowdStrike

    Jaunākie raksti

    Mūsdienu uzņēmumiem rodas tādi sarežģīti izaicinājumi kā vispārējā datu un intelektuālā īpašuma aizsardzība. ALSO kiberdrošības digitālā platforma piedāvā daudzas lietojumprogrammas un pakalpojumus, kas atbalsta drošības speciālistus viņu darbā. Tagad tehnoloģiju nodrošinātājs ir uzņēmis savā tirdzniecības vietā kiberdrošības līderi CrowdStrike. Uz mākoņa bāzes veidotā CrowdStrike Falcon platforma piedāvā vienas programmas risinājumu, lai apturētu pārrāvumus, datu zādzības un kiberuzbrukumus, nemanāmi apvienojot cilvēkus, tehnoloģijas un procesus.

    CrowdStrike pārvaldīto drošības pakalpojumu sniedzēja (Managed Security Service Provider – MSSP) partneru programma piedāvā gala iekārtu drošības risinājumu, kas nodrošina klientus ar augsta līmeņa aizsardzību, kā arī to ir viegli uzstādīt un pārvaldīt.

    Reklāma

    Jans Bogdanovičs (Jan Bogdanovich), ALSO Holding (SIX: ALSN) patēriņa biznesa nodaļas vecākais viceprezidents norāda: “CrowdStrike ir vērtīgs papildinājums mūsu kiberdrošības risinājumu portfolio. ALSO Cloud Marketplace platforma ir plaši pazīstama to uzņēmumu vidū, kas piedāvā nepieciešamos rīkus pakalpojumu nodrošinātājiem, lai uzraudzītu, izrakstītu rēķinus un pārvaldītu pakalpojumus vienā platformā. Esam pārliecināti, ka šis ir efektīvākais veids, kādā nodot un pārvaldīt to, ko piedāvā pārvaldīto drošības pakalpojumu sniedzēji (MSSP).”

    Produkti pieejami ALSO Cloud Marketplace platformā visām ALSO valstīm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma