Web Analytics
More
    Reklāma

    Lucid jau šogad gatavojas paplašināties Eiropas virzienā

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Lucid jau šogad gatavojas paplašināties, uzsākot auto piegādes Eiropā. Šādu informāciju izplatījis uzņēmuma oficiālais “Twitter” konts. Lucid tikai nesen uzsāka pirmo mašīnu piegādes klientiem ASV, savukārt plašāka informācija par plāniem tirgot mašīnas šajā Atlantijas okeāna pusē sekos.

    Lucid vadītājs Pīters Roulinsons jau iepriekš apgalvoja, ka viņa vadītais uzņēmums 2022. gada laikā plāno ienākt Eiropas un Tuvo Austrumu tirgū, bet 2023. gadā paplašināties arī līdz Ķīnai. Pagaidām nav zināmas itin nekādas sīkākas detaļas šiem plāniem, vien tas, ka viss, acīmredzot, notiek pēc plāna.

    Iepriekš prognozēts, ka viens no pirmajiem Lucid pieturpunktiem Eiropā būs Vācija, taču ražotājs vēlas atvērt savus dīlercentrus arī citviet Rietumeiropā. Ražotājs savu pagaidām vienīgo modeli “Air” ražo rūpnīcā Arizonā, taču īsti nav zināmi ražošanas apjomi – pagājušajā gadā saražoti daži simti eksemplāru, bet līdz šā gada beigām ražošanas apjomiem jau jāsasniedz 20 tūkstošus mašīnu gadā.

    Sagaidāms, ka Lucid mašīnu pārdošanai Eiropā izmantos tādu pašu modeli kā Tesla. Autoražotājs jau izziņojis plānus izveidot deviņas “Lucid Studios” ASV, bet tādas plānotas arī Eiropai.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma