Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung plāno celt SSD atmiņas produktu cenas

    Jaunākie raksti

    Pagaidām par baumām uzskatāma informācija norāda uz to, ka Samsung gatavojas celt cenas dažādām SSD tipa atmiņām, bet vienlaikus tiek lēsts, ka Samsung konkurenti tajā pašā laikā nolaidīs SSD tipa atmiņu cenas par aptuveni 10%. Šāds scenārijs nespēlētu par labu Samsung.

    Samsung ir viens no lielākajiem NAND mikročipu ražotājiem pasaulē, turklāt Samsung piedāvā arī atmiņu kontrolierus, tātad Samsung var saražot SSD tipa atmiņas no A līdz Z. Tādējādi Samsung spēj piedāvāt vienas no ātrākajām un uzticamākajām SSD tipa atmiņām pasaulē.

    Reklāma

    Samsung cenu celšana laikā, kad citi cenas laiž lejā ir dīvaina, bet tikai laiks rādīs, vai tiešām Samsung palielinās cenas. Zināms, ka Samsung jau samazinājis divās Ķīnas NAND rūpnīcas plānotos izlaides apjomus. Šīs rūpnīcas ražo aptuveni 40% no Samsung nepieciešamajiem NAND mikročipiem un aptuveni 7% no visā pasaulē saražotajiem NAND.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    05.01.2022 15:26

    To varētu tulkot arī citādāk. Samsung cels cenu lai varētu tirgot kvalitatīvu produktu. Bet tie, kas tirgo qaqas, cenu nolaidīs. Tā būtu pareizi. Lai gan dzīvē nereti notiek otrādi :)

    Reklāma