Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS apstiprina Maximus Z690 Hero sistēmplašu uzbūves kļūdu

    Jaunākie raksti

    Intel Alder Lake procesori atnākuši ar jaunu LGA 1700 procesora ligzdu un jaunām sistēmplatēm. Pagaidām pieejamas tikai Z690 plates, citas sistēmplates sekos kaut kad tuvāko dienu laikā, tās tiks izziņotas CES 2022 norises laikā.

    Diemžēl jaunās Z690 sistēmplates nav iztikušas bez savām problēmām – ASUS Maximus Z690 Hero sistēmplatēs atklāta kļūda, kas var novest pat pie aizdegšanās. ASUS jau uzreiz atzinis šo problēmu un uzsācis Maximus Z690 Hero sistēmplašu atsaukumu.

    Reklāma

    Cik var noprast, tad Maximus Z690 Hero sistēmplašu problēma meklējama otrādi ielodētā kondensatorā uz sistēmplates. Dažbrīd šī problēma var parādīties kā sistēmplates kļūdas kods (53) vai arī problēmas ar RAM atmiņu. Tīmeklī jau izskanējušas runas, ka ASUS varētu nebūt tieši vainīgs pie notikušā, jo kondensatori tiekot piegādāti speciālos iepakojumos, tos uzreiz ielādē robotā, kas kondensatorus pa vienam pielodē pie sistēmplates. Ja iepakojumā kondensators ielikts nepareizi, tas arī tiek nepareizi pielodēts pie sistēmplates.

    ASUS paziņojis, ka tiek atsauktas Maximus Z690 Hero sistēmplates ar sērijas numuru 90MB18E0-MVAAY0, kā arī, ja sērijas numurs satur MA, MB vai MC.

    Avotseteknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma