Web Analytics
More
    Reklāma

    Bijušie “SpaceX” darbinieki izveidojuši robotu restorānu, kas specializējas ātrā picu cepšanā

    Jaunākie raksti

    Darbs tādā kompānijā kā “SpaceX”, nenoliedzami, sniedz bagātu pieredzi, ko var izmantot, lai vēlāk radītu kaut ko savu. Tā nolēma darīt bijušie “SpaceX” darbinieki, kuri radījuši savu robotu restorānu “Stellar Pizza”, kas īpaši specializējies ātrā picu cepšanā.

    Sagaidāms, ka jaunais restorāns savas durvis Losandželosā vērs 2022. gada pavasarī, piedāvājot klientiem pašas svaigākās picas, ik pēc 45 sekundēm izcepot kādu gardumu. Uzņēmumu 2019. gadā nodibināja trīs bijušie “SpaceX” inženieri Bensons Tai, Braiens Langons un Džeims Vahavisans. Tai, kurš ir “Stellar Pizza” izpilddirektors, sapulcēja 23 bijušos “SpaceX” darbiniekus, lai izveidotu automatizētu bezkontakta picu gatavošanas iekārtu, kas lieliski ietilpst kravas mašīnas aizmugurē.

    Reklāma

    “Stellar Pizza” robotizētā iekārta var pagatavot picu ātrāk nekā piecās minūtēs. Mašīnas visu izdara pašas – samīca mīklu, izveido picas formu, uzliek virsū nepieciešamās sastāvdaļas un ieliek vienā no četrām cepeškrāsnīm. Aptuveni ik pēc 45 sekundēm kāda pica ir gatava.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma