Web Analytics
More
    Reklāma

    LG jaunākā automobiļu informācijas un izklaides sistēma debitēs Renault Mégane E-TECH Electric

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) nākamās paaudzes In-Vehicle Infotainment (IVI) sistēma 2022. gadā debitēs jaunajā Renault Mégane E-TECH Electric. Satriecošais jaunais automobilis, kas aprīkots ar LG moderno IVI sistēmu, tika prezentēts pasaulē lielākajā mobilitātes konferencē IAA MOBILITY 2021, kas nesen norisinājās Minhenē, Vācijā.

    Programmatūru, kas darbina IVI sistēmu, LG izstrādājis sadarbībā ar Renault, un tā balstīta uz Google Android Automotive. Tā ir pirmā programmatūra, ko LG izstrādājis, izmantojot Scaled Agile Framework (SAFe) – principu un procesu kopumu, kura mērķis ir palīdzēt lielām organizācijām ieviest elastīgu metodiku, tādējādi tām spējot ātrāk izstrādāt un nodrošināt augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus. Šī programmatūra darbojas neatkarīgi no automobiļa iekārtām, lai sniegtu vairākas ērtības uzlabojušas funkcijas, tostarp iespēju attālināti atjaunināt operētājsistēmu un pārbaudīt automašīnas uzlādes statusu.

    Turklāt LG uz Android bāzētā IVI sistēma ir pirmā sistēma, kas balstīta uz Android 10 un kas saņēmusi Google Automotive Services (GAS) sertifikāciju. Šī platforma piedāvā inteliģentus informācijas un izklaides pakalpojumus un vieglu piekļuvi dažādām Google lietojumprogrammām, tostarp Google Assistant, Google Maps un Google Play, izmantojot centrālo informācijas displeju (CID). Ar tā eleganto, intuitīvo cilvēka un mašīnas saskarni (HMI) un ērto lietotāju pieredzi šīs sistēma izmanto LG aizvien pieaugošās spējas kā automobiļu risinājumu sniedzējam apmierināt mūsdienu autovadītāju dažādās vajadzības un padarīt braukšanu ar automašīnu baudāmāku.

    Kā nākotnes mobilitātes inovatīvs partneris LG Vehicle component Solutions (VS) Company ieguvis globāla augsta līmeņa IVI sistēmu un progresīvu autovadītāju asistentu (ADAS) sistēmu piegādātāja reputāciju, šīm sistēmām atspoguļojot jaunākos mobilitātes panākumus un tendences. Šī struktūrvienība nepārtraukti paplašina savas iespējas un tirgu aptveri, izmantojot dažādus pūliņus, tostarp iegādājoties pasaulē vadošu automobiļu apgaismojuma un priekšējo gaismu sistēmu ražotāju ZKW Group un izveidojot kopuzņēmumu ar Magna International, lai radītu LG Magna e-Powertrain, kas darbību sāka jūlijā.

    “Digitālās kabīnes ātri pārveidojušas to, kā autovadītāji un pasažieri mijiedarbojas ar saviem automobiļiem, sniedzot plašākas personalizācijas iespējas un uzlabotu komfortu,” norāda Renault Software Factory viceprezidents Tjerī Kamals. “Mēs uzskatām, ka mūsu sadarbība ar LG bijusi ļoti svarīga, lai nodrošinātu pirmšķirīgu Android kabīni mūsu Mégane E-TECH Electric, kas tika prezentēts IAA MOBILITY.”

    “Mūsu jaunā IVI sistēma ne tikai apmierina, bet pārsniedz aizvien pieaugošās prasības pēc stabilām, progresīvām un lietotājam draudzīgām automobiļu programmatūras platformām,” skaidro LG Vehicle Component Solutions Company prezidents Kims Jinjuņs (Kim Jin-yong). “Ar nepārtrauktām inovācijām un sadarbību ar tādiem ekspertiem kā Renault LG apņēmies nodrošināt dažādotu pieredzi automobiļos un vēl vairāk stiprināt mūsu pozīcijas kā risinājumu sniedzējam globālajai autoražošanas nozarei.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma