Web Analytics
More
    Reklāma

    General Motors uzsāk elektriskā “Hummer” piegādes

    Jaunākie raksti

    General Motors autokoncerns sasniedzis nozīmīgu robežu savā elektrifikācijas stratēģijā – autoražotājs oficiāli uzsācis elektriskā “Hummer” piegādes. Pirmās mašīnas, kas ir ekskluzīvajā “Edition 1” komplektācijā, noripojušas no ražošanas līnijas GM rūpnīcā Mičiganas štatā. Pirmā klienta vārds nav atklāts, taču viņš samaksājis itin prāvu summu, lai varētu palepoties ar šādu statusu – “Hummer Edition 1” maksā sākot no 110 tūkstošiem dolāru.

    Līdz citām, nedaudz lētākām aprīkojuma versijām būs jāgaida kāds laiks – kā nākamā ieplānota “3X” versija, kas ieradīsies tikai nākamā gada rudenī un maksās sākot no 100 tūkstošiem. Šajā versijā jauda būs 830 zirgspēki, savukārt “Edition 1” attīsta apaļus 1000 zirgspēkus. Citas versijas būs pieejamas ne ātrāk kā 2023. gadā.

    Izņemot bāzes versiju, visas pārējās versijas ar vienu uzlādi spēs nobraukt vairāk nekā 300 jūdzes (480 kilometrus). Arī bāzes versijas solīta sniedzamība nav nemaz tik slikta – ap 400 kilometriem ar vienu uzlādi. Šis, protams, ir luksus transportlīdzeklis un General Motors neplāno to padarīt par masām domātu auto. Svarīgs ir fakts, ka šis modelis kā pirmais izmanto jaunās “Ultium” baterijas, kas tuvākajā nākotnē tiks pielietotas arī citos koncerna elektriskajos auto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma