Web Analytics
More
    Reklāma

    Aptauja: Kursors.lv lasītāju iecienītākie tehnoloģiju ražotāji 2021. gadā

    Jaunākie raksti

    Savam noslēgumam tuvojas kārtējais gads un tas nozīmē tikai vienu. Speram gaisā jau trešo Kursors.lv lasītāju iecienītāko tehnoloģiju ražotāju aptauju!

    Tā ir iespēja atdot savu balsi par to zīmolu, kura produkti šogad ir spējuši iepriecināt. Pie tam, aptaujā varam nobalsot par dažādiem mobilo ierīču, televizoru, datoru komponenšu, monitoru, sadzīves tehnikas, viedo skaļruņu un putekļusūcēju u.c. produktu ražotājiem. Katrā kategorijā atzīmē to zīmolu, kas visvairāk ir pelnījis uzslavu. Ja par kādu produktu kategoriju nav viedokļa, dodies pie nākamās. Ja kāda zīmola nav sarakstā, lūdzu, pievieno. Lūdzu, padalies ar šo rakstu arī ar saviem draugiem un paziņām, lai varam gūt pilnāku bildi par iecienītākajām tehnoloģijām Latvijā. Paldies!

    Reklāma

    Šī balsošana būs atvērta divas nedēļas līdz 9. janvāra noslēgumam un pēc tam apkopošu rezultātus, lai varam janvārī kronēt Kursors.lv lasītāju 2021. gadā mīlētākos tehnoloģiju ražotājus!

    Paldies par aktīvo balsošanu!

    Kā pateicību par šīs aptaujas aizpildīšanai veltīto laiku, vēlamies mūsu lasītājus apdāvināt ar foršiem gadžetiem. Šogad balvās būs: Razer Kraken X austiņas, Samsung T7 (500GB) ārējais disks, Xiaomi Mi Watch Lite aktivitāšu pulkstenis, Steelseries Rival 5 datorpele un Tp-link Tapo P110 viedā rozete.

    OK, ķeramies pie atbildēšanas. Ja ērtāk atbildēt uz anketu jaunā logā, spied te. Lai jums visiem mierīga šī gada nogale!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Wow
    27.12.2021 09:28

    No telefona nerullèjas uz leju, nenobalsoju

    27.12.2021 10:28
    Reply to  Wow

    Man šodien arī ar Google docs un Edge pārlūku ir kaut kādas problēmas un aiztures.

    Biteme
    27.12.2021 13:19

    Viss rakstā uzskaitītis ir produkti (izstrādājumi) un to ražotāji. Tehnoloģijas tiek izmantotas, bet netiek ražotas. Nopirkt tehnoloģiju var ražotājs, lai ražotu produktus.

    Stilīgi ir rakstīt vienkārši un saprotami, nevis lietot sarežģītus vārdus, turklāt nevietā, kā šoreiz.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    27.12.2021 13:36

    Tavs iecienītākais bitcoin maineru ražotājs 2021. gadā

    Čiekurs
    27.12.2021 14:04

    Domāju ir laiks pieņemt Hašvaldi darbā kā ārštata kripto reportieri. Esošie autori vienkārši netiek līdzi.

    tepat
    08.01.2022 13:10

    Izejot cauri jautājumiem, saprotu, ka man nav nekādi baigie iecienītākie nekas, tukšu formu nedaudz kauns nodot.

    Iespējams labs jautājuma formāts būtu vai ir kādi ražotāji/kompānijas par kurām uzlabojusies/pasliktinājusies attieksme. Tad tur iespējams būtu vairāk ko pateikt (protams tas padarītu aptaju vēl garāku, diemžēl)

    Jānis
    09.01.2022 11:02

    😁

    Reklāma