Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” brīdinājusi miljoniem cilvēku par vētru, kas pat ne tuvu neskāra viņus

    Jaunākie raksti

    “Google” logrīks “At a Glance” parasti lietotājiem bijis visai noderīgs, jo vienuviet – “Android” tālruņa sākuma ekrānā – parāda lietotāja ieplānotos pasākumus, atgādinājumus, kā arī jaunāko laika prognozi un pat brīdinājumus par sliktiem laikapstākļiem. Šoreiz gan šis rīks nedaudz pārcenties, nepamatoti brīdinot miljoniem cilvēku par spēcīgu tuvojošos vētru, kas patiesībā ne tuvu viņus neskāra.

    Reklāma

    “At a Glance” izplatīja paziņojumu, ka Filipīnās gaidāma spēcīga vētra. Protams, ja dzīvo tur, tā ir ļoti noderīga informācija. Taču kļūdas pēc šo brīdinājumu saņēma ne tikai Filipīnās dzīvojošie, bet miljoniem “Android” lietotāju visā pasaulē.

    Pagaidām nav skaidrs, kāpēc par tuvojošos vētru Filipīnās bija jābrīdina cilvēki visā pasaulē, “Google” par to vēl nav sniegusi komentārus. Lai arī šis paziņojums sacēla zināmu paniku lietotāju vidū, ja skatās no gaišās puses, daudziem tā bija tikai viltus trauksme, un labi, ka tā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Name*
    16.12.2021 13:16

    Biju saņēmis šo paziņojumu. Ja cilvēki uzklikšķinātu uz paziņojuma, tad būtu ieraudzījuši, ka tas bija Filipīnās un nebūtu jauztraucās.

    Jan
    16.12.2021 16:13

    Jā, bija tāda lieta.

    Reklāma