Web Analytics
More
    Reklāma

    BMW 2022. gada CES izstādē parādīs auto, kas maina virsbūves krāsu

    Jaunākie raksti

    Jā, jūs nepārlasījāties, BMW tiešām plāno parādīt mašīnu, kas spēj mainīt krāsas. Nē, nav 1. aprīlis. Vācu autoražotājs gatavojas nākamgad parezētajam “Consumer Electronics Show” pasākumam, kur viņi grasās atrādīt mašīnai, kurai ar vienu pogas spiedienu iespējams mainīt virsbūves krāsu. Vienlaikus autoražotājs izrādīs arī sava elektriskā flagmaņa “iX” jaudīgāko un sportiskāko versiju “M60”.

    Kā norāda pats autoražotājs, gaidāmajā izstādē pirmoreiz vēsturē tiks demonstrēta tehnoloģija, kas ļauj mainīt mašīnas krāsu tikai ar pogas nospiešanu. Tas arī viss, ko BMW pagaidām ir atklājuši.

    Nav zināms, kuru mašīnu autoražotājs izvēlēsies demonstrējumiem, cik dažādu krāsu pieejams, kā tas vispār iespējams utt. Zinām tikai to, ka mašīna mainīs krāsu, kad īpašnieks to vēlēsies. Tas būtu tikai loģiski, ja jaunā un smalkā tehnoloģija tiktu parādīta uz “iX M60”, bet to vēl rādīs laiks. Runājot par konkrēto versiju, “M60” izpildījumā plānots saglabāt to pašu 111,5kWh bateriju un divus elektriskos motorus no “iX xDrive50”, taču šajā versijā būs jūtami vairāk jaudas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Marģeris
    16.12.2021 12:12

    CSDD sāk nervozi stūrī pīpēt

    Biteme
    16.12.2021 13:05
    Reply to  Marģeris

    Kāpēc gan? Nervozi pīpēs tie, kas vēlas nopirkt šādu auto un vajadzēs vai nu maksāt naudu ražotājam par kompju sajūgšanu ar CSDD (lai DB automātiski pārreģistrējas krāsa ikreiz, kad tā tiek mainīta) vai arī nemaz nevarēs to piereģistrēt.

    Elektriķis
    16.12.2021 13:32
    Reply to  Biteme

    Paskatījos tehniskajā pasē: tur pretī ailītei “krāsa” ir divas zvaigznītes….šķiet ka krāsas došanas rituāls ir beidzies.

    Biteme
    16.12.2021 13:49
    Reply to  Elektriķis

    Nu, malači. Kolēģis stāstīja, ka tam reiz nozagti auto numuri, ar kuriem vēlāk cits auto nofilmēts aizbraucot no DUS nemaksājot. Krāsa būtu papildus kritērijs meklēšanai DB. Auto esot bijis poršs.

    Ciba
    16.12.2021 13:52

    Labāk lai izstrādā virsbūves formas maiņu.

    Reklāma