Web Analytics
More
    Reklāma

    Jau nākamgad uz Windows datoriem tiksim pie Android spēlēm

    Jaunākie raksti

    Google paziņojusi, ka Android spēles varēs baudīt Windows datoros jau nākamajā gadā. Google Play Games un lietotņu veikals būs uzstādāms Windows galddatoros, planšetdatoros un klēpjdatoros.

    Google Play sasniegumi sinhronizēsies starp Android un Windows ierīcēm, kas arī ir pamatīgs pluss. Google norāda, ka nekāda partnerība ar Microsoft, BlueStacks vai citu izstrādātāju nav, šis ir Google inženieru roku darbs.

    Reklāma

    Pagaidām nav zināms, kāda tehnoloģija tiks izmantota, lai emulētu Android lietotņu darbību Windows vidē. Zināms, ka Android spēles tiks instalētas uz datora, nevis straumētas no mākoņa. Android spēles varēs baudīt Windows 10 un Windows 11 lietotāji.

    Šobrīd BlueStacks piedāvā iespēju izmantot Android lietotnes datora tīmekļa pārlūkā. BlueStacks jau kopš 2016. gada ļauj daudzas Android spēles spēlēt Windows vidē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    12.12.2021 20:23

    Googlei nepietika ar to, ka viņa zina visu tava telefona saturu, tad tagad Google vēlas uzzināt visu tavu datora saturu.

    Krotow
    12.12.2021 22:06
    Reply to  KKTK

    Tas gan tikai uz Windows 10/11 lietotājiem attiecas. Gribu redzēt kā viņi dualboot Linux Ext4 partīcijās ieskatīsies. Nu labi, nesaku ka viņi to tehniski nevar – tikai vai gribēs :P

    Reklāma