Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Pay bezkontakta norēķini no šodienas pieejami arī Luminor klientiem

    Jaunākie raksti

    Luminor banka no šodienas saviem klientiem piedāvā norēķinus ar Apple Pay – drošu norēķinu veidu ar iPhone un Apple Watch, kas palīdz klientiem izvairīties no fiziskas pieskaršanās skaidrai naudai vai bankas terminālim, kā arī maksājumu kartes nodošanas trešajām personām, papildu izmantojot iPhone sniegtās iespējas katra darījuma aizsardzībai.

    Lai maksātu ar Apple Pay, klientiem jāpietuvina savs iPhone vai Apple Watch maksājumu terminālim. Katrs Apple Pay pirkums ir drošs, jo tas tiek autentificēts ar Face ID, Touch ID vai piekļuves kodu ierīcei (PIN kodu), kā arī unikālu drošības kodu. Apple Pay var lietot jebkur – pārtikas veikalos, aptiekās, taksometros, restorānos, kafejnīcās, mazumtirdzniecības veikalos un daudzviet citur.

    Reklāma

    Klienti Apple Pay var izmantot arī iPhone, iPad un Mac ierīcēs, lai ātrāk un ērtāk veiktu pirkumus lietotnēs vai tīmekļa pārlūkprogrammā Safari un nebūtu jāveido konti un atkārtoti jāievada piegādes un rēķina sagatavošanas informāciju. Ar Apple Pay var vieglāk norēķināties gan par ēdienu un pārtikas preču piegādi, gan tiešsaistē veiktajiem pirkumiem, sabiedrisko transportu un autostāvvietu. Ar Apple Pay var veikt maksājumus arī Apple Watch lietotnēs.

    Apple Pay pamatvērtības ir drošība un privātums. Izmantojot kredītkarti vai debetkarti ar Apple Pay, maksājumu kartes numuri netiek saglabāti ierīcē vai Apple serveros. Ierīcei tiek piešķirts unikāls konta numurs, kas tiek šifrēts un droši saglabāts sertificētā mikroshēmā, kas ir nozares standarts un ir paredzēta drošai maksājumu informācijas glabāšanai ierīcē.

    Lai uzsāktu lietot Apple Pay, iPhone tālrunī jāatver lietotne Wallet, jānospiež “+” un jāizpilda norādes Luminor maksājumu kartes pievienošanai. Kad klients ir pievienojis karti iPhone, Apple Watch, iPad un Mac, uzreiz var uzsākt Apple Pay lietošanu konkrētajā ierīcē. Klienti arī turpmāk saņems visus Luminor karšu piedāvātos labumus un priekšrocības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Sad
    07.12.2021 14:29

    *cries in SEB*

    Furieux
    07.12.2021 19:28

    Nez, kad šis pakalpojums būs pieejams SEB bankas klientiem?

    Name*
    07.12.2021 19:59
    Reply to  Furieux

    To var uzrakstīt viņiem un redzēt vai vēl rakstīs, ka šo izvērtē vai jau izkustējās kaut kas.

    Māris
    08.12.2021 11:58

    labāk būtu ieviesuši zibmaksājumus beidzot

    Jānis
    08.12.2021 23:33

    Nepagāja ne daži gadi, kad beidzot kaut kas notika. Luminor tomēr tehnoloģiju attīstībā vāji un lēni.

    dudū
    09.12.2021 21:56
    Reply to  Jānis

    Jā aplikācija arī vēl jāpiestrādā.

    Reklāma