Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC iepazīstina ar AOC GAMING Q27G2S/EU – videospēlēm paredzēto monitoru

    Jaunākie raksti

    AGON by AOC iepazīstina ar AOC GAMING Q27G2S/EU – lielisku spēlēm paredzēto monitoru, kas piemērots mūsdienu piedzīvojumu meklētajiem spēļu laukos. 68,6 cm (27”) Q27G2S/EU lepojas ar 10-bit IPS paneli plašas krāsu gammas pārklājumam, QHD izšķirtspēju asām detaļām un 165 Hz atsvaidzes intensitāti, konkurētspējīgai spēlēšanas pieredzei.

    Nākotnes piedzīvojumiem

    AGON by AOC sveic piedzīvojumu meklētājus ar ļoti pievilcīgu veidojumu – spēlēm paredzēto monitoru, kas skaisti harmonizē ar moderna spēlēm paredzēta datora aparatūras specifikāciju. QHD izšķirtspēja (2560 x 1440 pikseļi) šobrīd ir gards kumosiņš spēlētājiem, kuri vēlas vairāk par Full HD, bet vēlas arī sasniegt lielu kadru ātrumu ar saviem GPU. 27” displeja izmērs perfekti pielāgots šai izšķirtspējai, rezultātā radot svaigu, asu vizualizāciju un ļoti ērtu pikseļu blīvumu 109 ppi, kam nav nepieciešama mērogošana.

    Reklāma

    Apbruņots visām gaidāmajām cīņām

    AOC GAMING Q27G2S/EU ir aprīkots ar IPS paneli, kurš piedāvā ērtus un platus skata leņķus. Ar savu 10-bit krāsu dziļumu panelis var izveidot 1,07 miljardus krāsu un atspoguļo precīzas krāsu pārejas, nesajaucot krāsas (atkarībā no vizuālā satura un piemērotās kompresijas). IPS panelis nodrošina arī lielas krāsu gammas pārklājumu un ārkārtīgu krāsu precizitāti – lieliskas funkcijas YouTube censoņiem vai video straumētājiem, kuri vēlas rediģēt savu nofilmēto saturu un dalīties tajā ar savām kopienām, vai tiem, kuri vienkārši vēlas baudīt saturu, vai tā būt spēle vai filma, un tieši tādā veidā, kā to iecerējis video montētājs.

    Lieliski saderot ar aktuālo spēlēm paredzēto datoru, Q27G2S/EU QHD izšķirtspēja piedāvā uzlabotu asumu, salīdzinājumā ar Full HD monitoriem, dodot iespēju spēlētājiem daudz vieglāk saskatīt skaidrākas detaļas, piemēram, tālumā esošu pretinieku. Q27G2S/EU 165 Hz atsvaidzes intensitāte (izmantojot DisplayPort ievadi) padara ātru, konkurētspējīgu spēlēšanu par svaigu vēsmu, bet ar MBR (Kustības izplūšanas samazināšanas) funkciju monitors sasniedz 1 ms MPRT, praktiski aizvācot visus attēlu bojājošus artefaktus.

    Q27G2S/EU atbalsts Adaptive-Sync un ir savietojams ar NVIDIA G-SYNC, līdz ar to GPU kadru ātrumu var savietot ar monitora atsvaidzes intensitāti, likvidējot raustīšanos kadru nesaderības dēļ. Monitora mazā ievades aizkave padara vizuālo atdevi no spēlētāja komandām par gandrīz tūlītēju, atspoguļojot ātros, raustīgos refleksus.

    Q27G2S/EU aprīkots ar ergonomisku statīvu, kuram iespējams regulēt augstumu, slīpumu un pagriezienu diapazonu, lai katrs lietotājs varētu to pielāgot veselīgai pozai. Ar trīs pušu bezrāmja dizainu, Q27G2S/EU ir lielisks monitors arī vairāku monitoru kombināciju veidošanai, ko vēl uzlabo tā VESA uzstādīšanas iespēja. 2x HDMI un 1x DisplayPort ievadi ļauj monitoram pieslēgt vairākus avotus, piemēram, datoru, otru datoru vai klēpjdatoru, konsoli u.c., palielinot elastību ikdienas uzdevumu veikšanā.

    OSD izvēlnei var piekļūt, izmantojot sataustāmās pogas zem paneļa vai izmantojot G-Menu programmatūru. Q27G2S/EU spēlēšanas funkcijas ietver Dial Point (krustiņu pārklājumu), AOC Game Colour (lai palielinātu/samazinātu piesātinājumu) un kadru ātruma skaitītāju. Piedevām Flicker-free tehnoloģija, kura izmanto DC, nevis PWM, lai koriģētu spilgtumu, kā arī īpaši paredzētais Low Blue režīms padara spēļu spēlēšanu vēlos vakaros acīm draudzīgu.

    AOC GAMING Q27G2S/EU būs pieejams no 2021. gada novembra par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 349,00 euro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma