Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 11 lietotāji saņems jaunu Media Player mūzikas atskaņotāju

    Jaunākie raksti

    Jaunākā Microsoft Windows 11 operētājsistēma, kura lēnā garā sāk ienākt lietotāju ikdienā saņems arī jaunu ikonisko Windows Media Player mūzikas un video atskaņotāju.

    Jaunā versija saņēmusi mūsdienīgāku dizainu. Papildu tā ļaus pārvaldīt atskaņošanas sarakstus, mūziku un dažādus video. Šis Media Player neaizstās jau klasisko versiju, jo to joprojām būs iespējams lietot. Pagaidām Windows 11 Media Player ir pieejams Windows Insider programmas dalībniekiem, bet pēc testiem tas sāks nonākt arī pie gala lietotājiem. Kā norāda Microsoft, tad jaunais Media Player kalpos kā visas datorā esošās mūzikas bibliotēka, palīdzot tieši meklēšanā un pārvaldībā.

    Reklāma

    Būs pieejama gan pilnekrāna, gan speciāla mazāka izmēra atskaņotāja versija. Tāpat tie, kuri vēl lieto Groove Music servisu, varēs pārvietot tajā esošo mūzikas vēsturi uz jauno Media Player. Jaunā programma aizstās Groove Music, jo tā darbība ir oficiāli pārtraukta. Saistībā ar video pārvaldību, tad atskaņotājs būs spējīgs atrast video visā datorā, apkopojot tos vienā programmā, kā arī ļaujot manuālu pārvaldību. Lietotāju ērtībai būs pieejamas dažādas saīsnes.

    Avots: Liliputing

    Joprojām varēs izmantot arī klasisko Windows Media Player versiju, un to varēs ieslēgt Windows Tools iestatījumos. Šajā gadā atskaņotājs jau svin savu 30 gadu jubileju, jo pirmo reizi tas tika izlaists 1991. gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Useris
    23.11.2021 13:18

    Tas mēsls tāpat kā photo viewer prasīs ielogoties Microsoft kontā, sinhronizēties un ēdīs 600mb ram, lai apskatītu bildi?

    Microsoft māk sačakarēt strādājošas lietas.

    DRM
    23.11.2021 13:58
    Reply to  Useris

    “This media is violating distribution rights in your region. Closing player”

    23.11.2021 19:42

    pēc Henrija domām “ikoniskais” WMP ir viena no pirmajām lietām, kura tiek aizvietota ar kaut ko lietojamu, apinstalējot jaunu windozi. tik pat invazīvs draņķis, kā iTuncis, tikai jau nāk komplektā.

    Kursors.lv
    23.11.2021 22:22

    Starp citu, jā, ikdienas lietotājam pilnībā var pietikt ar macOS iebūvēto Music. Vizuāli izskatās pēc iTunes, taču par dažiem kilogramiem vieglāks un tāds vienkāršāks.

    Crack
    23.11.2021 22:04

    Use Winamp. A game changer since 1997.

    Reklāma