Web Analytics
More
    Reklāma

    USB Association kritizē Eiropas pieeju vienota USB standarta izstrādē

    Jaunākie raksti

    USB Implementers Forum vadība norādījusi, ka Eiropas Savienības centieni uzspiest vienotu USB lādēšanas standartu viedierīcēm varbūt izklausās labi, bet faktiski Eiropa pat nav iedziļinājusies visās niansēs, kas var pēc pāris gadiem sāpīgi atspēlēties.

    Eiropas virzītā USB uzlādes ieviešana un standartizēšana nāk par vēlu, kā arī tā varot radīt apjukumu un viedokļu dalīšanos, jo tā esot dažādi interpretējama.

    Reklāma

    Eiropa pagaidām nav ņēmusi vērā USB Type-C spēju veikt uzlādi ar 240 W, turklāt Eiropa vēlas standartizēt tikai daļu no USB specifikācijas. Piemēram, Eiropa pieprasīs tikai 15 W uzlādes jaudu, kas jau šodien netiek uzskatīta par ātru uzlādi. Vienlaikus Eiropas vēlme visu standartizēt var novest pie tā, ka apstājas dažādu jaunievedumu ieviešana.

    Šī gada septembrī Eiropas Komisija parādīja direktīvas sagatavi, šobrīd Eiropas Komisija gaida komentārus no ražotājiem un lietotājiem par USB Type-C ieviešanas plāniem. USB Type-C vajadzētu kļūt par standartu viedierīču uzlādē. Tiek plānots, ka ražotājiem būs 24 mēnešu pārejas periods, lai pielāgotos gaidāmajiem noteikumiem.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    karlis
    23.11.2021 10:21

    varētu sākt, ka standartizē fizisko interfeisu.
    savādāk drīz jau vajadzēs uzlādes staciju, lai uzlādētu telefonu 15 sekundēs.

    Reklāma