Web Analytics
More
    Reklāma

    Audi noliedz ziņas par McLaren iegādi

    Jaunākie raksti

    Pirmdienas laikā daudzos respektablos ārzemju auto medijos parādījās informācija, ka vācu autoražotājs Audi iegādājies McLaren. Abi autoražotāji dienas gaitā gan steidza noliegt šādu informāciju, izplatot paziņojumus, ka dažādas sadarbības iespējas tiek meklētas visu laiku, taču baumas par “pilnīgu darījumu” ir nepatiesas.

    Atbildot prestižā britu auto medija Autocar publikācijai, Audi pārstāvis uzsvēra, ka daļa no ražotāja stratēģijas ir nepārtraukti meklēt jaunus sadarbības partnerus. Autocar informāciju par darījuma pabeigšanu saņēmis no kādas pietuvinātas personas, norādot, ka McLaren iegāde Audi un visam Volkswagen koncernam sniegtu tiešu pieeju dalībai Pirmajā Formulā, kas ir viens no vācu autoražotāja mērķiem brīdī, kad stāsies spēkā jaunie dzinēju noteikumi 2025. gadā.

    Reklāma

    Audi pārstāvji ziņu aģentūrai Reuters nedz apstiprināja, nedz arī noliedza faktu, ka notiktu sarunas par McLaren iegādi. Arī pats britu sporta auto ražotājs izplatīja savu paziņojumu, kura saturs bija itin līdzīgs vācu autoražotājam. “McLaren ir lietas kursā par mediju publikāciju, kurā norādīts, ka McLaren pārdots Audi. Tā ir nepatiesa informācija un strādājam, lai tā tiktu atsaukta. McLaren stratēģija vienmēr ir bijusi diskutēt ar jauniem sadarbības partneriem, piegādātājiem, tostarp arī citiem autoražotājiem, taču šobrīd nekādas pārmaiņas nav notikušas.”

    Nesen tika baumots, ka arī BMW varētu mēģināt iegādāties McLaren, taču arī bavāriešu pārstāvji nolieguši šādas runas, skaidrojot, ka viņiem neesot intereses McLaren iegādē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Martins
    16.11.2021 16:06

    Duras acīs tulkojums no krievu valodas “ir lietas kursā”, ko veiksmīgi var aizstāt ar vārdiem “zin”, “ir informēti”

    Elektriķis
    16.11.2021 16:42
    Reply to  Martins

    Zina.

    Reklāma