Web Analytics
More
    Reklāma

    SIA “Tet” valdē darbu sāk Dmitrijs Ņikitins

    Jaunākie raksti

    SIA Tet valdē darbu sāk uzņēmuma galvenais tehnoloģiju direktors Dmitrijs Ņikitins, kurš uzņēmumā atbild par tehnoloģiju risinājumu izpēti, attīstību, ieviešanu un uzturēšanu.

    Valdes priekšsēdētāja Ulda Tatarčuka vadībā darbu turpina valdes locekļi Gints Bukovskis (galvenais finanšu direktors) un Ingrīda Rone (Cilvēku un vides dienesta direktore). Valdes sastāvu apstiprinājusi SIA Tet padome un dalībnieku sapulce.

    Reklāma

    Dmitrijs Ņikitins darbu SIA Tet uzsāka jau 2008. gadā, augot kopā ar uzņēmumu, un kopš 2013. gada ieņēmis vadošus amatus – bijis Biznesa klientu atbalsta sektora vadītājs, Ārējo klientu atbalsta nodaļas vadītājs, Tīkla darbības vadības daļas direktors un Informācijas tehnoloģiju daļas direktors. Vienlaikus ar darbu SIA Tet valdē, Dmitrijs Ņikitins turpinās pildīt galvenā tehnoloģiju direktora amata pienākumus, par kuriem ir atbildīgs no šī gada augusta.

    D.Ņikitinam ir plaša pieredze jaunu tehnoloģiju risinājumu izpētē, attīstībā un ieviešanā, uzņēmuma digitālajā transformācijā, IT stratēģijas izveidē un pārvaldībā, tostarp augstu attīstītas kompetences tādās jomās kā agile, DevOps, programmatūras izstrāde, tīkla pārvaldība un LEAN procesu pilnveide.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    3er
    13.11.2021 13:43

    Malaģec, sākām kopā…

    Reklāma