Web Analytics
More
    Reklāma

    Visi iOS un Android lietotāji WhatsApp šobrīd var izmantot četrās dažādās ierīcēs

    Jaunākie raksti

    Vasaras vidū parādījās informācija, ka saziņas serviss WhatsApp strādā pie iespējas, lai to varētu atsevišķi izmantot četrās dažādas iekārtās, iztiekot bez telefona nepieciešamības. Beidzot var teikt, ka jaunā funkcionalitāte ir pieejama iOS un Android lietotājiem.

    Gan jau līdz šim būsiet pamanījuši, ka lai palaistu WhatsApp kādā no datora pārlūkiem, telefonam vienmēr bija jābūt sasniedzamam un pieslēgtam pie interneta. Tagad tas mainīsies, jo pēc tam, kad vienu reizi būsiet ielogojies kādā no WhatsApp veidiem datoros, tad to varēs lietot neatkarīgi no telefona. Tāpat vienu kontu tagad varēs pieslēgt līdz pat četrām dažādām ierīcēm, kas var būt ļoti noderīgi, lai lietotni vēl vairāk integrētu savā ikdienā.

    Reklāma

    Jaunā funkcionalitāte gan vēl nosacīti atroda Beta režīmā, kas nozīmē, ka var būt kādas kļūdas vai nestabilitāte lietošanā, tomēr jau paspēju izmēģināt, un kopumā funkcionalitāte strādā pietiekami labi. Pagaidām gan nav iespējams dzēst ziņas un čatus tieši no papildu pievienotajām ierīcēm, jo galvenais avots paliek telefona lietotne. Tāpat vienam WhatsApp pārlūka kontam varēs pievienot tikai vienu kontu, un nevarēs tā vienkārši pārslēgties starp vairākiem.

    Lai ieslēgtu šo Beta funkcionalitāti iOS ierīcēs, nepieciešams doties uz WhatsApp lietotni, tad Settings -> Linked Devices. Pēc tam nepieciešams izvēlēties Multi-Device Beta režīmu un Join Beta. Tālāk jau kā ierasti ar kameras palīdzību nepieciešams noskenēt QR kodu nākamajā ierīcē, kurā lietos WhatsApp. Joprojām gan tiek gaidīta īpaši pielāgota lietotne iPad planšetdatoriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma