Web Analytics
More
    Reklāma

    Volvo pašbraucošā iekrāvēja koncepts balstīts uz “LEGO” modeli

    Jaunākie raksti

    Zviedru autoražotājs Volvo cītīgi strādā pie tā, lai autonomās braukšanas tehnoloģijas nākotnē nonāktu līdz celtniecības tehnikai. Autoražotājs tagad prezentējis pašbraucošu frontālā iekrāvēja konceptu “LX03”, kas balstīts uz “LEGO” modeli. Ja nu kādam ļoti to gribas atrast, tad meklējiet “42081 Lego Technic Concept Wheel Loader Zeux”.

    Iekrāvējs var vest 5 tonnas un tas var pieņemt virkni lēmumu pats, tostarp, kā labāk veidot sadarbību ar cilvēkiem. Volvo ziņo, ka, “veicot vienu vai divas izmaiņas”, iespējams ražot lielāku vai mazāku iekrāvēju, tādējādi to pēc iespējas labāk pielāgojot klienta vēlmēm un vajadzībam. Protams, tas ir pilnībā elektrisks, bet ražotājs sola, ka iekrāvējam vajadzētu izturēt visu darba dienu jeb 8 stundas. Protams, tas var variēt, ņemot vērā veicamos darbus un apstākļus.

    Prototips gan nav domāts kā ieskats gaidāmai ražošanas versijai, jo ražotājs to neplāno ieviest ražošanā, vismaz pagaidām. Tas drīzāk ir kā paraugs Volvo centieniem attīstīt autonomās braukšanas tehnoloģijas, tās ieviest industriālajā tehnikā, pie viena to padarot elektrisku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma