Web Analytics
More
    Reklāma

    Steinway & Sons klavieres piedāvā iespēju attālināti izpildīt skaņdarbu

    Jaunākie raksti

    Šīs būs lieliskas ziņas tiem mūzikas mīļotājiem, kuri ir iecienījuši dažādus klavierkoncertus un īstu klavierspēles izpildījumu, jo Steinway Spirio līnijas klavieres tagad būs spējīgas attālināti un reāllaikā atskaņot cita izpildītāja skaņdarbus.

    Leģendārais un pasaulē zināmais klavieru ražošanas uzņēmums Steinway & Sons jau 2015. gadā radīja īpašu Spirio klavieru līniju, kas ir aprīkota ar digitālo vadību, kas tai ļauj atskaņot mūziku un spēlēt klavieres ar elektronikas palīdzību bez paša mūziķa. Tagad šī funkcionalitāte papildināta ar SpirioCast iespēju, kas ļauj uz savās mājās esošajām klavierēm atskaņot tādu mūziku, kas tiek spēlēta jebkur citur pasaulē, kā arī pašiem piedalīties vienā lielā digitālajā koncertā.

    Reklāma

    Ir sajūta, ka Steinway & Sons it kā zināja par pandēmijas sākšanos 2020. gadā, jo šāda veida funkcionalitāte ir ļoti noderīga gan attālināto mācību sniegšanā, gan kultūras baudīšanai digitālā formātā. Spirio līnijas modeļi šobrīd sastāda 50% no uzņēmuma pārdoto klavieru apjoma, kas nozīmē, ka interese ir ļoti liela. Šie flīģeļi neatšķirsies no klasiskajām klavierēm, jo mehānismi ir tajās iebūvēti un vizuāli nekas nav redzams. Tāpat visa vadība notiek caur iPad planšetdatoru, un skaņu var saslēgt arī ar audio sistēmu vai TV. Šī funkcionalitāte varētu būt cieņā tiem, kuriem ļoti patīk īsts un dzīvs klavieru skanējums, jo to nespēs attainot neviena digitālā audio sistēma.

    Ierakstītie skaņdarbi glabāsies mākoņdatu pakalpojumā, līdz ar to esot pieejamiem visiem Spirio līnijas īpašniekiem, kā arī spēlētājs varēs ierakstīt pats savu veikumu. Tiesa, lētākais šo klavieru modelis sākas no 100 000 USD un dārgākais sasniedz 200 000 USD, bet Steinway & Sons nekad nav bijis budžeta klases klavieru brends. SpirioCast būs pieejama tieši dārgākajiem modeļiem, bet ko gan neziedos izcilas dzīvas un akustiskas mūzikas baudīšanā.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pups
    29.10.2021 10:47

    Steinway zināja par covid. Viņi to sāka kopā ar Bill Gates. Illuminati confirmed.

    Reklāma