Web Analytics
More
    Reklāma

    Vēl vismaz mēnesi aizkavēsies ražošanas uzsākšana Tesla rūpnīcā Berlīnē

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla saskāries ar kārtējām nedienām, cenšoties uzsākt ražošanu “Gigafactory Berlin” rūpnīcā Berlīnes pievārtē. Šoreiz problēmas sagādā kārtējās formalitātes, proti, atļauju iegūšana, kas bijis šķērslis visu rūpnīcas celtniecības laiku.

    Brandenburgas Federālās zemes Vides ministrija paziņojusi, ka tā tiešsaistē atkārtoti veiks iedzīvotāju aptauju, lai gūtu viņu viedokli par projektu un ieklausītos iebildumos. Kā vēsta ziņu aģentūra Reuters, šis process jau tika veikts pagājušajā gadā, taču vides aktīvistu organizācijas norāda, ka tas darīts neprecīzi, tāpēc pieprasīta atkārtota iedzīvotāju uzklausīšana.

    Vides aizsardzības organizācijas iebilst, ka iedzīvotāji gana savlaicīgi nebija pabrīdināti, ka iebildumus un bažas šajā lietā varēs izteikt tiešsaistē. Iedzīvotājiem būs iespēja izteikt savas bažas no 2. līdz 22. novembrim. Ņemot vērā, ka viss iesūtītais vēl būs jāizskata, noslēdzošo atļauju iegušāna varētu ievilkties decembrī, iespējams, arī jau nākamajā gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    25.10.2021 08:54

    Aptauju vajadzētu anonīmu un vēl uzaicināt Delfu un NRA komentatorus ar saviem viedokļiem – būs “objektīvs skats no malas”.

    Ikars
    25.10.2021 10:56

    Interesanti vai tā ir formāla demokrātija, vai kāda intereses pavilcināt sākumu cik vien iespējams? Tāpat skaidrs, ka rūpnīca tik un tā strādās, bet laiks ir nauda…
    Tie, kuri nolēmuši tikt pie Tesla auto tak nemetīs plinti krūmos un neskries pirkt Dacia, WV…

    Karlis
    25.10.2021 11:22

    dīvaina demokrātijas izpausme. sākumā uzceļ un tad taisa mistisku iedzīvotāju aptauju. it kā tas kautko mainītu.
    izskatās pēc parastas izspiešanas.

    Krotow
    25.10.2021 21:39

    Būs atraduši vēl kādu kurvīti ar čūskām un sikspārņiem.

    Reklāma