Web Analytics
More
    Reklāma

    “Facebook Messenger” grupu videozvanos ienes papildinātās realitātes efektus

    Jaunākie raksti

    Turpinot attīstīt konceptu par metaversa kompāniju, “Facebook” nācis klajā ar jaunām funkcijām, kas “Messenger” grupu zvanus izkrāsos košākus, ienesot tajos papildinātās realitātes (Augmented reality – AR) efektus. Tagad ikviens “Messenger” grupu videozvana, kā arī videokonferenču rīkam līdzīgā pakalpojuma “Messenger Rooms” dalībnieks var izbaudīt AR pieredzi un pie viena ienest jautrību sarunās.

    Reklāma

    Šobrīd pieejami vairāk nekā 70 dažādi AR efekti, tostarp spēle, kurā dalībnieki sacenšas, lai izveidotu virtuālo burgeru, pārveido savu izskatu un daudz kas cits interesants. “Facebook” norāda, ka mēneša beigās izstrādātāji papildinās efektu klāstu.

    Bez tā uzņēmums piedāvā arī citas jaunas funkcijas, kas jau šomēnes tiks pievienotas tērzēšanas pakalpojumos. Piemēram, iOS “Messenger” lietotāji un vēlāk arī “Android” ierīču īpašnieki varēs novērtēt vārdu efektus – uzrakstot konkrētu frāzi, automātiski aktivizēsies animācija. Uzņēmums augustā nodemonstrēja, kā tas strādā ar frāzi “Happy Birthday!” – lietotāju ekrānos automātiski no augšas uz leju sāk krist ikonas, kas saistītas ar ballīti. Līdzīgi šī funkcija strādā arī ar vārdu “celebrate” un citiem.

    Avots: Messengernews

    “Facebook” ziņo, ka drīzumā AR efekti nonāks arī “Instagram”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma