Web Analytics
More
    Reklāma

    MKBHD parodē jaunāko Intel reklāmu, kas aicina boikotēt Apple datorus

    Jaunākie raksti

    Oktobra sākumā uzņēmums Intel izlaida visai neviennozīmīgi vērtējamu video, mēģinot pārliecināt esošus Apple datoru lietotājus par to, ka viņiem jāsāk lietot tieši ar Intel procesoriem un Windows darbinātu datori. Šis ir vēl viens mēģinājums savā ziņā iedzelt un nomelnot Apple radītos datorus, bet tāpēc nedaudz reālistiskāku redzējumu par šo reklāmu ir izveidojis viens no populārākajiem YouTube tehnoloģiju satura radītājiem MKBHD kopā ar savu komandu.

    Intel jau ir diezgan sena vēsture, mēģinot pārliecināt cilvēkus lietot tieši Windows darbinātas un citu ražotāju radītus datorus, kurus, protams, pamatā darbina Intel procesori. Un tā kā Apple jau ir ceļā uz to, lai gandrīz visu savu produktu līniju aprīkotu ar saviem ARM procesoriem, tad Intel ķēries pie pēdējā salmiņa, ļoti samākslotā video mēģinot pārliecināt ikdienas Apple lietotāju par pāreju uz citu ražotāju datoriem. It kā šajā video arī nav nekas slikts, tomēr tajā tiek uzdoti ļoti interesanti jautājumi, kuri galīgi neatspoguļo reālo datoru lietotāju ikdienu.

    Reklāma

    Viens no pirmajiem piemēriem ir jautājums par to, vai cilvēki vēlētos lielākas iespējas uzlabot savu datoru komponentes. Protams, Intel norāda, ka Apple gadījumā tas ir principā neiespējami, kaut gan patiesībā to nespēj darīt arī citi portatīvie datori, kas ir tieši aprīkoti ar Intel procesoriem. Tad ir komentārs par lielo spēļu daudzumu, kas nav pieejams Apple, kaut gan tas patiesībā ir tikai un vienīgi programmatūras jautājums. Vai arī piemērs ar skārienjutīgu ekrānu un iespēju portatīvo datoru izmantot kā planšetdatoru. Patiesībā šie argumenti no ikdienas lietošanas viedokļa var būt diametrāli pretēji, jo lietot pārlocīta portatīvā datora ekrānu, kuram otrā pusē ir pogas, varētu nebūt pārāk ērti. Katrā ziņā viss šis video liekas ļoti uzspēlēts, un Intel žults izlikšana uz Apple par atteikšanos no Intel procesoriem. Kaut arī tas vēl nav pilnībā noticis.

    Ļoti labu un jau ticamāku versiju ir radījis MKBHD, attēlojot intervētos cilvēkus nedaudz reālākus, ar ticamāku reakciju uz šādu Intel reklāmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Baits
    23.10.2021 12:37

    Intel pats vainīgs, ka neattīstījās un paaudzi no paaudzes turpināja savu sūdu ražošanu! Ok nedaudz pārspīlēju nav ne vainas intelim, bet nu viss plūst un mainās.

    P.s.
    Par to tačskrīnu piekrītu, man škiet neērts tas pasākums kad pārlokot lapsi otrā lusē ir pogas, nezinu kaut kas ne īsti līdz galam, bet iespējams kādam noder.

    Krotow
    23.10.2021 16:22
    Reply to  Baits

    Taisnība. Par to tagad Intel būvēšot savas lielo čipu rūpnīcas un būšot jaunais TSMC :)

    Krotow
    23.10.2021 16:24

    Intel jau sen būtu aizgājis pa ARM ceļu, ja ne savietojamība ar x86 ar no tā izrietošām sekām. Reiz jau mēģināja x86 emulēt zem RISC – toreiz nesanāca.

    Reklāma