Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” nav aizmirsis par jaunākajiem lietotājiem, prezentējot vairākus bērniem domātus produktus

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Amazon” 28. septembrī nāca klajā ar saviem jaunākajiem produktiem, ko nebija maz. Uzņēmums nenoliedzami turpina sniegt risinājumus gan drošības jomā, gan arī papildina savu izklaides produktu klāstu. Šogad īpaši piedomāts arī par jaunākajiem gadžetu lietotājiem, piedāvājot balss asistentu “Hey Disney” un bērniem saistošu videočata rīku “Amazon Glow”.

    “Amazon” nodibinājis sadarbību ar “Disney”, radot pielāgojamu balss asistentu “Hey Disney”, kas darbosies “Amazon Echo” ierīcēs. Lai arī izskata ziņā tas ir vairāk saistošs bērniem, to droši var izmantot arī pieaugušie. “Hey Disney” primārā funkcija ir atbildēt uz interesējošiem jautājumiem, kurus uzdod “Disney World” vai “Disnejlendas” apmeklētāji. Sakot “Hey Disney”, lietotājs varēs saņemt atbildes uz tādiem jautājumiem kā, piemēram, “Cikos tiek atvērts parks?”, “Kādi ēdieni pieejami apmeklētājiem” utt. Svarīgi, ka šo balss asistentu varēs izmantot ne tikai Disneja parku apmeklētāji. Bērniem saistošāki varētu būt joki un jautri fakti, ko pēc lūguma var pastāstīt balss asistents, kā arī piedzīvot maģiskus brīžus no Disneja varoņiem. “Hey Disney” būs pieejams nākamgad, taču cena pagaidām netiek atklāta.

    Reklāma

    Avots: Disney

    Savukārt video čata rīks “Amazon Glow” radīts, balstoties uz bērnu interesēm. Tā ir video saziņas ierīce, kurā ir iebūvēts galda projektors. Nav nekas neparasts, ka videočata laikā bērni mēdz garlaikoties, novērst uzmanību no ekrāna vai vispār aiziet prom un atrast sev citu nodarbi, atstājot savu video sarunas biedru vienu. “Amazon Glow” ir sava veida risinājums tam, jo apvieno gan video čata iespējas, gan ar projektora palīdzību var projicēt, piemēram, grāmatas un spēles.

    Avots: Amazon

    “Amazon Glow” plašāk pieejams varētu būt nākamā gada sākumā un maksās 299 USD. Par šo naudu lietotāji komplektā saņems arī “Amazon Kids Plus” abonementu veselam gadam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma