Web Analytics
More
    Reklāma

    Ford izsludina elektriskā “Mach-E” atsaukumu, jo var atdalīties mašīnas stikla jumts

    Jaunākie raksti

    Ford izsludinājis sava elektriskā krosovera “Mustang Mach-E” atsaukumu, bažījoties, ka gar mašīnas vējstiklu un stikla panorāmas jumtu var tecēt ūdens. Sliktākajā gadījumā jumts pilnībā var atdalīties no mašīnas un aizlidot gan vienkāršas braukšanas laikā, gan arī avārijas rezultātā.

    Atsaukums skar aptuveni 18 tūkstošus pārdoto “Mach-E”, bet ražotājs kaut nedaudz mierina, ka tikai 13 tūkstošiem mašīnu var aizlidot jumts. Autoražotājs līdz oktobra beigām uzsāks instrukciju sniegšanu skarto automašīnu īpašniekiem. Ford norāda, ka pagaidām nav ziņu par negadījumiem vai traumām, kas būtu radušās šīs problēmas rezultātā.

    Autoražotājs informējis atbildīgās iestādes, ka tā rīcībā ir informācija, ka, iespējams, jumts atsevišķos gadījumos nav pilnībā savienots ar pārējo mašīnu. Ford gan nezina iemeslus, kāpēc šāda situācija radusies.

    Elektrisko “Mustang Mach-E” skārušas virkne “bērnu slimību”, kas saistītas ar kvalitātes kontroles nepilnībām – Ford bijis spiests izsludināt atsaukumu vaļīgu rāmja skrūvju dēļ, tāpat programmatūras kļūdas dēļ sabojājās 12V akumulatori.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ansis
    29.09.2021 11:06

    Kvalitāte mūsdienās ir ekstra

    Gundars
    29.09.2021 13:04
    Reply to  ansis

    Piekrītu! Problēma tajā, ka visu vajag maksimāli ātri, sasteigti. Viens otru mēģina vājprātīgi apdzīt. Ja tu apstājies, lai ievilktu elpu, tur jau pēc mūsdienu standartiem atpaliec. Atnāc uz sapulci ar izstrādātu risinājumu, a tur jau kāds – a man ir jauns redzējums, jaunas idejas – tavs darbas jau ir novecojis.
    Tas vairāk nav progress, evolūcija, bet histēriska skriešana kaut kur, no kuras beigās cieš visi.

    Reklāma