Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” publicētie video iegūs labāku kvalitāti

    Jaunākie raksti

    “Twitter” nācis klajā ar savu jaunāko uzlabojumu, kas šoreiz saistīts ar lietotāju augšupielādēto videoklipu kvalitātes pacelšanu. Oficiālais “Twitter” atbalsta konts vietnē atklāja, ka tiek veikti atjauninājumi, lai novērstu problēmu, kas lietotājiem bijusi no pašiem pirmsākumiem – video kvalitāte, kas tiek pabojāta līdz ar to ievietošanu “Twitter”.

    “Twitter” norāda, ka šo problēmu risina, izņemot videoklipu pirmsapstrādes soli, kas bija vainojams pie tā, ka pēc publicēšanas video ieguva sliktu kvalitāti, kļuva “pikseļaini”. Šis solis acīmredzot sadala augšupielādējamo klipu mazākās daļās, lai atvieglotu tā apstrādi, un tas, visticamāk, notiek uz video kvalitātes rēķina.

    Paredzams, ka uzlaboto video kvalitāti varēs novērtēt, ielādējot jaunos videoklipus un neattieksies uz jau publicētajiem. Pirmie novērtējumi no lietotāju puses ir dažādi, citi atšķirības video kvalitātē vispār nemana. Varētu piekrist, jo atšķirības nebūs fenomenālas  video joprojām nesasniegs HD kvalitāti, kādi redzami “Youtube”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma