Web Analytics
More
    Reklāma

    Nintendo samazina Switch spēļu konsoles cenu Eiropā

    Jaunākie raksti

    Pāris nedēļas pirms jaunās Nintendo Switch spēļu konsoles iznākšanas, kas tagad būs aprīkota ar OLED ekrānu, ir noticis loģisks cenu samazinājums dažādos tirgos.

    Kaut arī sākumā cenu samazinājums bija paredzēts lielāks, tomēr beigās tie ir 30 EUR, kas ir gandrīz 10% no iepriekšējās cenas. Attiecīgi parastais Switch bāzes modelis tagad maksās 300 EUR iepriekšējo 330 EUR vietā. Bija parādījusies informācija, ka cena noslīdējusi līdz pat 270 EUR, tomēr tā bija kļūdaina. Nintendo piedāvā vēl vienkāršu konsoles versiju Nintendo Switch Lite, kuras cena tagad būs aptuveni ~233 EUR. Sagaidāms, ka 8. oktobrī pie klientiem nonāks jaunākā konsoles versija, aprīkojot to ar 7 collu OLED displeju un 64GB iebūvēto atmiņu, kas arī ir lielākie uzlabojumi.

    Reklāma

    Tāpēc šobrīd varētu būt perfekts laiks, lai iegādātos kādu maza izmēra izklaides ierīci saviem tumšajiem rudens vakariem, un noteikti par to nepārmaksāt. Switch OLED cena būs 365 EUR, kas ir par 65 EUR vairāk nekā bāzes modelim. Cenu samazinājumu komentēja pat pārstāvis no Nintendo, norādot uz konsoles popularitāti Eiropas tirgū, tomēr liekas, ka šāda informācija nav nekas īpašs jebkura tehnoloģiju uzņēmuma produktu piedāvājumā. Acīmredzot ir vēlme šādi uzsist konsoles popularitāti.

    Vērtīgi pieminēt, ka reizē ar šīm ziņām konsole saņēmusi programmatūras atjauninājumu, beidzot ļaujot pievienot bezvadu austiņas, pateicoties Bluetooth savienojumam. Tāpēc ar Nintendo Switch varēs savienot, piemēram, savas AirPods austiņas. Tomēr nebūs iespējams izmantot bezvadu mikrofonus, kas gan ir interesants ierobežojums. Šāda iespēja nebija pieejama jau kopš 2017. gada, kad tika ierīce tika izlaista.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma