Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi skaidro, kā 120W uzlāde ietekmēs telefona akumulatoru

    Jaunākie raksti

    Xiaomi paziņojis, kas tas tieši notiks ar viedtālruni, kad to sāksim lādēt ar 120 W jaudu. Ziņas par akumulatora darbību varētu būt iepriecinošas, jo tiek solīts, ka pēc 800 uzlādes reizēm akumulators saglabās 80% tā sākotnējās ietilpības.

    800 uzlādes reizes varētu būt tas, ko ierindas lietotājs sasniedz divu gadu laikā, ja viedtālruni lādēsi pamatā vienu reizi dienā. Protams, būs arī reizes, kad nāksies viedtālruni lādēt biežāk. Bet varam arī uzskatīt, ka jebkurš cits viedtālruņa akumulators pēc divu gadu lietošanas arī būs nedaudz saguris.

    Reklāma

    Vienlaikus gan arī piebilsts, ka ideāli būtu Xiaomi un jebkuru citu viedtālruni lādēt lēnām naktī, nevis to darīt steigā no rīta ar ātro lādētāju. Iepriekš Oppo ir apgalvojis, ka 65 W uzlāde 800 uzlādes reizēs pazaudē tikai 9% no sākotnējās akumulatora ietilpības. Apple sola 80% ietilpību saglabāt pie 500 uzlādes reizēm, lai arī Apple ir slaveni ar jūtami zemākām uzlādes jaudām.

    Xiaomi izziņos 11T sērijas viedtālruņus jau šajā nedēļā, tiek arī gaidīts, ka Xiaomi 11T Pro atnāks ar jau minēto 120 W uzlādi, kurai ļaudis īsti neuzticas. Šobrīd var uzskatīt, ka viedtālruņos ierindas uzlādes jaudas ir kaut kur starp 20 W un 65 W.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    15.09.2021 00:36

    Lēnām akumulatoru lādēt tiešām ir saudzīgāk. Taču ir brīži kad izrādās ka aķis tukšs, taču vajag tagad un tūlīt. Telefonā vajadzēs iespēju pārslēgties starp lādēšanas režīmiem.

    Roberts
    15.09.2021 18:24

    Problema ir drusku cita. Xiaomi atras uzlades chargerus nevar dabut pec tam. ir pieredze ar poco modeliem. lv xioami autorizetais serviss tirgo tikai chargerus kas nespej nodrosinat turbo charge rezimu. Acimredzot labos charger ieklauj mobilaja komplektacija. Bet pec tam tirgo kaut kadus sudus.

    Grābeklis
    16.09.2021 07:14
    Reply to  Roberts

    Priekš visiem poco modeļiem der lādētāji ar Quick Charge 3.0 vai 4.0 sertefikāciju. Xiaomi nav vienīgais lādētāju pārdevējs.

    Eggy Mega
    19.09.2021 09:28
    Reply to  Roberts

    Un jāseko līdzi kādu vadu izmanto. Ja izmanto vecos vai atsevišķi pirktus vadus, kuri atbalsta tikai mazu strāvas stiprumu (tikai 1 vai 2A piemēram), vairs nebūs svarīgi cik jaudīgs ir lādētājs. Nekāda ātra uzlādē nesanāks.

    Reklāma