Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” ļaus no atsevišķiem kontaktiem noslēpt, kad pēdējo reizi izmantoji šo lietotni

    Jaunākie raksti

    Lielākā daļa ziņapmaiņas lietotņu ļauj redzēt, kad pēdējo reizi lietotājs bijis online. Tas ir ērti, jo vari apmēram prognozēt, kad, cik ātri sagaidīt atbildi. Vienlaikus var būt arī vairāki iemesli, kāpēc nevēlies, lai šādu informāciju redz citi vai kāds konkrēti. Vēloties sniegt vēl plašākas privātuma iespējas, “WhatsApp” drīzumā varētu ļaut tev pašam kontrolēt, kurš var redzēt tavu pēdējo pieslēgšanās laiku lietotnei.

    Zināms, ka pašreiz “WhatsApp” izstrādā jaunus konfidencialitātes rīkus, kuri dos iespēju atzīmēt konkrētus lietotājus, kuri nevarēs redzēt tavu profila informāciju. Šobrīd iespējams norādīt, ka informāciju par pēdējo pieslēgšanos “WhatsApp” (angliski – last seen), pamatdatus (angliski – bio), kā arī profila bildi var redzēt: visi, kontaktpersonas vai neviens. Salīdzinot ar citām ziņapmaiņas lietotnēm, “WhatsApp” pagaidām vēl nepiedāvā atzīmēt konkrētus lietotājus, kuriem liegt piekļuvi šai informācijai. Taču uzņēmums to vēlas mainīt.

    Reklāma

    “WhatsApp” plānos ir ļaut atzīmēt konkrētus lietotājus, kuriem būs liegta piekļuve informācijai par pēdējo pieslēgšanos lietotnei, pamatdatiem un profila bildi. Kas attiecas vismaz uz “last seen” paslēpšanu, tā būs divvirzienu funkcija. Tas nozīmē, ka “WhatsApp” tev nerādīs tās personas statusu, no kuras slēp šo informāciju. Vienlaikus ziņas viens otram joprojām varēsiet nosūtīt.

    Pagaidām nav zināms, kad jaunās iespējas varētu iznākt. Pirmo reizi tās pamanītas “iOS” operētājsistēmā, taču ticams, ka pie šīm funkcijām tiks arī “Android” lietotāji.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Arvīds
    09.09.2021 16:19

    Jēga,ja to kad cilvēks online ir tāpat rāda,kaut tos pēdējos laikus nerāda.

    Reklāma