Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumas – GoPro Hero 10 saņemšot jaunu attēla apstrādes procesoru

    Jaunākie raksti

    Gandrīz gadu pēc GoPro Hero 9 Black iznākšanas parādījušās baumas par GoPro Hero 10 modeli, kas cita starpā varētu tikt arī pie būtiski labāka attēla apstrādes procesora, jauna attēlu veidojošā sensora un arī pie vēl labākas attēla stabilizācijas.

    Tāpat baumas norāda, ka GoPro Hero 10 tiks pie 5.3K video ar 60 kadriem sekundē un 23 megapikseļu fotogrāfijām. 4K video būs ierakstāms ar 120 kadriem sekundē, bet ir jārēķinās, ka tam vajadzēs arī attiecīgas ietilpības un ātrdarbības atmiņas karti.

    Reklāma

    Augstas kvalitātes palēninātus video varēšot iegūt no 2.7K izšķirtspējas video, kas tiks uzņemti ar 240 kadriem sekundē.

    Baumu apvītais, jaunais GP2 procesors nodrošināšot ne tikai labāku attēla apstrādi, bet arī vēl tālāk uzlabos HyperSmooth 4.0 attēla stabilizāciju.

    Avotsdronedj
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elvis
    30.08.2021 10:45

    Galvenais lai uzlabo baterijas laiku, savādāk mainīt baterijas ik pa 20 minūtēm ir murgs.

    Purva Jenots
    30.08.2021 11:09

    Stabilizācija tāpat jau sen ir laba un virs 4k izšķirtspēju pat nezinu kur var lietot, un vēl pēc tam apstrādāt. Galvenā bēda ir filmēšanas kvalitāte pie vāja apgaismojuma, jau nezinu cik paaudzes filmē daudz sliktāk nekā, piemēram, dinozaurs sony FDR-X3000.

    Reklāma