Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzņēmums Heatworks beidzot sāk pārdot “pārnēsājamo” trauku mazgājamo mašīnu

    Jaunākie raksti

    Heatworks mobilā trauku mazgājamā mašīna Tetra, kuru nav nepieciešams pievienot centrālajai ūdens apgādes sistēmai, tika iepazīstināta jau 2018. gadā, taču tikai tagad to iespējams iegādāties.

    Tiem, kuri jau šobrīd ikdienā lieto trauku mazgājamās mašīnas, zina, ka tās ir nepieciešams pieslēgt gan ūdens piegādei, gan arī ūdens novadīšanai kopējā kanalizācijas sistēmā. Taču tieši Heatwork vēlas risināt šo tehnisko pusi, piedāvājot pilnībā mobilu trauku mazgājamo mašīnu, kuru var vienkārši novietot uz galda un aizmirst par dažādiem pievadiem. Modelis Tetra būs salīdzinoši maza izmēra sadzīves tehnika, kurā varēs nomazgāt trīs personu trauku komplektu, tāpēc tas būs lieliski paredzēts 1-2 cilvēku grupai. Tā ietilpība būs trīs litri, un ūdens rezervuāru būs nepieciešams uzpildīt un iztīrīt katru mazgāšanas reizi.

    Reklāma

    Avots: Heatworks

    Kā norāda Heatworks, protams, ticis domāts par ekoloģiju un resursu taupīšannu, tāpēc Tetra modelis būs spējīgs nomazgāt par 50% vairāk trauku, izmantojot 40% mazāk ūdens, salīdzinot ar konkurentiem. Katrā ziņā interesanti aprakstīti dati, kuri vairāk izklausās pēc veiksmīga mārketinga teksta, bet praksē neko īsti neizsaka. Viens no tehnoloģiskajiem risinājumiem, kurš palīdz Tetra būt efektīvam, ir ūdens uzsildīšana. Heatworks izmanto līdzīgu principu kā mikroviļņu krāsnis, ūdeni sildot nevis ar atsevišķu sildelementu, kas aizņem ilgāku laiku, bet ūdenim laidīs cauri elektrisko strāvu. Tāpat trauku tīrītājs temperatūrai varēs sekot visu mazgāšanas ciklu un to attiecīgi pielāgot.

    Tāpat papildu būs nepieciešams iegādāties īpašo mazgājamo līdzekļa kārtridžu, kas nozīmē vēl papildu izdevumus, jo nederēs esošās mazgāšanas kapsulas. Trauku mazgājamās mašīnas cena ir 499 USD, bet šobrīd to ir iespējams iegādāties ar atlaidi par 399 USD. Katrā ziņā šis risinājums būs noderīgs mazās virtuvēs, kur šobrīd nav iebūvēta trauku mazgājamā mašīna.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    10.08.2021 12:35

    Heatworks izmanto līdzīgu principu kā mikroviļņu krāsnis, ūdeni sildot nevis ar atsevišķu sildelementu, kas aizņem ilgāku laiku, bet ietekmējot tieši ūdens molekulas, nodrošinot iespēju iegūt siltu ūdeni nekavējoties.”
    Sabijos ka kaut ko esmu palaidis garām no fizikas. Izlasīju oriģinālo tekstu, tur viss kārtībā – ūdeni silda, laižot tam cauri strāvu, nekādu brīnumu ar “ūdens molekulu ietekmēšanu”. Tas ir līdzīgi, kā kādreiz sildīja ūdeni burkā, izmantojot žiletes, sērkociņus un elektrības vadu.

    Krotow
    10.08.2021 12:38
    Reply to  Elektriķis

    Pēc apraksta izskatās, ka tur tiešām atrodas 2 metāla plāksnes ar 220V pa vidu :) Kopā ar no traukiem noskalotajiem netīrumiem būs kā pirms 20 gadiem, kad apkārt vazājās krāpnieciskie “maģisko ūdens attīrīšanas filtru” tirgoņi.

    Elektriķis
    10.08.2021 13:13
    Reply to  Krotow

    Grafīta plāksnes.
    Ir jau arī krāpnieciskie apkures katli, kuri ūdeni silda šādā veidā, un tirgoņi apgalvo, ka tā ir īpašā metode, kura ietaupa elektrību. Tos dēvē par “jonu katliem”.

    digitalk
    10.08.2021 12:58

    mazā virtuvē daudz noderīgāka būs uz letes liekamā trauķene, kuru var nolikt blakus izlietnei — lētāk, der standarta mazgājamie līdzekļi un ir modeļi ar UV dezinfekciju. šis vairāk atgādina dārgu dizaina verķi, bez ekonomiskā pamatojuma.

    0939
    10.08.2021 13:39

    ņemot vērā, ka vajag apkopt arī pašu mašīnu, tad 3 cilvēku traukus nomazgāt vai tik ātrāk un vienkāršāk nebūs kā agrāk, bļodā. pirmais ūdens ar pili mazgājamā, noskalot ar siltu, noskalot ar vēsu. tak apniks regulāri to tīrīt un apkopt.
    un bļodu, kurā mazgā traukus, var nobāzt skapī, kamēr šitais verķis vienmēr stāvēs acu priekšā.
    p.s. varat nepateikties, ka ietaupīju jums $399

    Last edited 2 years ago by 0939
    Krotow
    10.08.2021 13:48
    Reply to  0939

    Taču par to stilīgi un hipsterīgi skatīties, kā uz galda deg ekoloģiskā svece un blakus burbuļo mazgājamā vīna glāze un izēstais salātu šķīvis :D

    Alberts Kviesis
    10.08.2021 15:26

    Plastmasa paliks apbružāta, termiski, UV staru un siltuma ietekmē noārdīsies, kapsulas ir ražotāja bizness, un tie sildelementi, motoriņi, sūknīši ir īslaicīgi. Foršs izgudrojums. Par ko tās būtu jāslavē? Pēc gada izskatīsies pēc s***da necaurspīdīgas kastes

    Krotow
    10.08.2021 15:56

    Uz galda izskatīsies hipsterīgi. Un pēc tam varēs izmest kopā ar veco partneri.

    Reklāma