Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Community Latvia – atbalsts tehnoloģiju jautājumos

    Jaunākie raksti

    Internetā pieejams ne mazums dažādu portālu un blogu, kuri ziņo par jaunākajām tehnoloģijām un sniedz savu vērtējumu par dažādām ierīcēm un to iespējām. Bieži vien šāda veida portāli ir vieta, kur vērsties arī pēc padoma tehnoloģiju jautājumos. Liela daļa šīs informācijas pieejama angliski, taču arvien turpina pieaugt kvalitatīva satura veidotāju skaits arī latviešu valodā, kā viena no augošajām platformām – Samsung Community Latvia.

    Samsung Community Latvia savu darbību uzsāka 2020. gada nogalē un līdz šim tai pievienojies vairāk nekā tūkstotis biedru. Tehnoloģiju fani ne tikai dalās pārdomās un ieteikumos par Samsung ierīcēm, bet arī aktīvi iesaistās kopienas rīkotajos konkursos, testē jaunākās ierīces un bauda kopienas lietotāju priekšrocības.

    Reklāma

    “Mūsu mērķis ir veidot kopienu, kurā ikviens var iesaistīties, saņemt atbildes uz sev interesējošiem tehnoloģiju jautājumiem un iejusties ierīču apskatnieka lomā. Platformā mēs aicinām diskutēt, dalīties ar viedokļiem un atbalstīt vienam otru, sniedzot padomus. Šobrīd platformas lietotāju vidū ir gan tie, kuri vienkārši vēlas uzzināt kā maksimāli izmantot mobilo un sadzīves tehnikas ierīču potenciālu, gan rūdīti eksperti, kuru darba ikdiena cieši saistīta ar tehnoloģijām,” stāsta Samsung Electronics Baltics korporatīvās komunikācijas vadītāja Baltijas valstīs Līga Bite.

    Personalizētas atbildes latviešu valodā

    Dažkārt, lai atrastu atbildi uz kādu svarīgu jautājumu, nākas pārlūkot neskaitāmus interneta resursus un ne vienmēr rast risinājumu savai problēmai. Samsung Community Latvia kopiena ir vieta, kur ikvienam ir iespēja vērsties ar savām neskaidrībām un ātri saņemt personalizētu atbildi. Turklāt ar padomiem dalās ne tikai citi ierīču lietotāji, bet arī Samsung tehnoloģiju eksperti. Tiek sniegti detalizēti un tehniski skaidrojumi, kā arī atraktīvas un informatīvas video pamācības.

    Līdz šim Samsung Community Latvija publicēti vairāk nekā 250 raksti un 72 video. Tajos Samsung produktu treneri dalās ar vērtīgiem padomiem par ierīču lietošanu un soli pa solim izskaidro pat vissarežģītākos jautājumus, taču Samsung vēstneši stāsta par savām iecienītākajām ierīču funkcijām un padomiem ikdienas lietošanai.

    Samsung ierīču testi un citas aktivitātes

    Regulāri kopienas biedriem tiek piedāvātas arī dažādas aktivitātes, piemēram, fotokonkursi vai iespēja izmēģināt kādu no Samsung ierīcēm bez maksas. Līdz šim bijusi necerēti liela atsaucība un ekskluzīvo iespēju saņēmuši 15 kopienas biedri. Divu nedēļu garumā tiem tika piešķirtas jaunākās Samsung ierīces, sākot no aksesuāriem un viedtālruņiem, līdz pat sadzīves tehnikai. Turklāt iespēja pieteikties izmēģināt kādu no ierīcēm Samsung Community Latvia biedriem ir katru otro mēnesi. Par to ikreiz tiek paziņots platformas jaunumu sadaļā un nākamais testēšanas posms gaidām jau septembrī.

    Lietotājs vnk_ray dalās iespaidos par viedtālruni Galaxy S21Ultra

    Lietotāju Artbalt, Vaņfans un livonis pieteikumi digitālajā zīmējumu konkursā

    Īpašie pasākumi

    Lai motivētu un uzturētu draudzīgu konkurenci, lietotājiem ir iespēja krāt virtuālās nozīmītes un mainīt savu lietotāja statusu.

    Uzticamākie un pieredzējušākie platformas lietotāji no visas pasaules ik gadu tiekas īpašā Super Users pasākumā, kur iegūst ekskluzīvu informāciju par gaidāmajiem tehnoloģiju jaunumiem un apmeklē vērtīgas lekcijas.

    Šogad jūnijā tika organizēts arī pirmais Baltijas Super User pasākums. Tajā piedalījās tie Lietuvas un Latvijas kopienas biedri, kuri jau ieguvuši Super User statusu vai ar savu līdzšinējo darbu snieguši īpašu ieguldījumu kopienas attīstībā. Baltijas pasākumā biedriem bija iespēja uzzināt vairāk par Samsung Community tapšanu un Samsung produktu treneris dalījās ieskatos par Samsung viedtālruņu tirgus tendencēm. Pasākuma īpašais viesis, Lietuvas tehnoloģiju medija telefonai.eu galvenais redaktors Ignas Petrikonis, dalījās pieredzē par to, kā viņš no tehnoloģiju interesenta kļuva par profesionālu ierīču apskatnieku un redaktoru vienā no lielākajiem Lietuvas tehnoloģiju medijiem. Neilgi pēc tam Baltijas biedriem bija iespēja piedalīties starptautiskajā Eiropas Super Users pasākumā, kur tie iepazinās ar citiem domu biedriem un jautri pavadīja vakaru spēlējot tiešsaistes spēles. Pirms pasākuma kopienas aktīvākie pārstāvji saņēma īpašas dāvanas no Samsung.

    “Vakars bija tiešām interesants un divas stundas paskrēja nemanot. Bija patīkami iepazīties un redzēt citus Samsung Community biedrus. Lai gan pasākums notika tiešsaistē, tas bija patiešām lielisks! Paldies Samsung Community Latvia par iespēju piedalīties!” iespaidos dalās kopienas biedrs Krisha112.

    Ja arī Tu vēlies iesaistīties diskusijās par tehnoloģiju jaunumiem, pievienojies Samsung Community Latvia kopienai!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aigars Axx
    10.08.2021 03:08

    Produktu treneri…
    Nav peļama palama. :-)

    Reklāma