Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” darbinieki birojos neatgriezīsies līdz 2022. gada sākumam

    Jaunākie raksti

    Covid-19 daudz lipīgākais Delta variants ir iedragājis daudzu uzņēmumu plānus ļaut darbiniekiem atgriezties birojos. Daži tehonoloģiju uzņēmumi, piemēram, “Google”, “Microsoft” un “Facebook” lēmuši par labu darbinieku vakcinācijai. Tikmēr “Amazon” pieņēmis lēmumu vēl četrus mēnešus turpināt attālināto darbu un ļaut darbiniekiem ofisos atgriezties vien nākamā gada janvārī.

    “Amazon” jūnijā paziņoja, ka sākot no 7. septembra ieviesīs hibrīda darba režīmu jeb ļaut darbiniekiem trīs dienas strādāt birojā un divas – no mājas. Toreiz uzņēmums arī minēja, ka masku nēsāšana nebūs obligāta pilnīgi vakcinētiem darbiniekiem, bet tā būs nepieciešamība visiem pārējiem. Tāpat arī vakcinācija netika uzskatīta par obligātu, bet gan darbinieka brīvu gribu to darīt.

    Reklāma

    Ņemot vērā, ka “Amazon” ir un paliek e-komercijas gigants, kurā visi darbinieki nestrādā no biroja, loģiski, ka daudziem neatkarīgi no situācijas jāturpina klātienes darbs. Piemēram, tie, kuri strādā “Amazon” noliktavās vai “Whole Foods”, vienmēr jāatrodas uz vietas un viņi šādā režīmā strādājuši visu pandēmijas laiku. Pērnā gada oktobrī “Amazon” ziņoja, ka no 2020. gada 1. marta līdz 19. septembrim kopumā ap 20 000 kompānijas darbinieku bija Covid-19 pozitīvi vai arī tika pieņemts, ka viņi saslimuši ar šo vīrusu.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma