Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC izziņo GAMING G3 sērijas monitorus ar 165 Hz un 1000R ieliekumu

    Jaunākie raksti

    AGON by AOC aptver daudzus ar spēlēm saistītos produktus AOC portfelī, sākot no spēļu monitoriem līdz spēļu austiņām, mehāniskajām tastatūrām, spēļu pelēm, peles paklājiņiem un vēl vairāk visu līmeņu spēlētājiem trīs kategorijās.

    AGON by AOC izziņojis jaunus spēlēm paredzētus monitoru modeļus G3 sērijā. Pieci jaunie G3 monitoru modeļi ir no 27” (68,6 cm) līdz 32” (80 cm) līdz 34” (86,4 cm) pa diagonāli, un visiem modeļiem ir visai agresīvs 1000R ieliekums, 165 Hz atsvaidzes intensitāte, kā arī bezapmaļu dizains. Izliektā G3 sērija papildinās un uzlabos (ar augstāku atsvaidzes intensitāti), bet neaizstās godalgoto G2 sēriju.

    Reklāma

    “Ar mūsu spēļu portfeļa pārdēvēšanu par “AGON by AOC” mēs paaugstināsim mūsu visaptverošo spēļu portfeli, lai tas būtu saskaņotāks un racionālāks. No ikdienas un galvenajiem spēlētājiem, līdz nopietniem, sacensību un esporta spēlētājiem, mēs arī vizualizējam episku fantāziju pasauli, kurā spēlētāji sanāks kopā un demonstrēs labākās no savām spējām, ko papildina viņiem vispiemērotākie produkti,” teic Stefans Sommers (Stefan Sommer), AOC globālā mārketinga vadītājs.

    “G2 sērija ļoti ātri kļuva par vienu no mūsu populārākajām monitoru sērijām, un mēs esam ļoti pateicīgi saviem klientiem par uzticību. Tāpēc mēs ar lepnumu un sajūsmu izlaižam G3 sēriju un esam pārliecināti, ka esam izveidojuši cienīgu papildinājumu AOC GAMING sastāvam. Jums ir jāpiedzīvo šis 1000R izliekums klātienē, lai novērtētu absolūto iegremdēšanos spēlē, kuru spēlējat,” saka Sezārs Rejess Akosta (César Reyes Acosta), spēļu produktu vadītājs / AOC Europe IT aksesuāru un skārienekrānu komandas vadītājs.

    G3 sērija visos modeļos izmanto agresīvāku 1000R izliekumu, kas aptver lietotāju no sāniem salīdzinājumā ar maigāko 1500R izliekumu AOC G2 sērijā. Spēlēm, kas tiek spēlētas no pirmās personas perspektīvas, piemēram, viena spēlētāja Action/FPS nosaukumiem, RPG, sacīkšu un simulāciju nosaukumiem, šis agresīvais izliekums pārvērš monitoru par ko vairāk nekā tikai logu uz virtuālajām pasaulēm. Spēlēšana uz 1000R izliekuma displejiem, kas pilnībā aptver perifēro redzi, ir līdzīga VR pieredzei pie rakstāmgalda, bet bez negatīvajiem aspektiem, “pilnībā atvienojoties” no reālās pasaules.

    Visi G3 sērijas modeļi ir aprīkoti ar VA paneļiem, kas piedāvā 165 Hz atsvaidzes intensitāti, izceļoties no ierastā 144 Hz standarta spēļu monitoriem. Turklāt monitora kustības aizmiglojuma samazināšanas iestatījums samazina pikseļu reakcijas laiku līdz tikai 1 ms (MPRT), tāpēc spēlētājiem būs ātra vizuālā atgriezeniskā saite, nenovēršot uzmanību no artefaktiem, piemēram, rēgiem. Monitori ir aprīkoti ar Adaptive-Sync atbalstu, piedāvājot spēlētājiem vienmērīgu un bez pārrāvumiem redzamu materiālu. Turklāt visiem modeļiem ir ļoti zems ievades kavējums, tāpēc lietotāju darbības ekrānā var redzēt gandrīz uzreiz, bez būtiskas apstrādes kavēšanās.

    Jaunā G-Menu programmatūra ļauj spēlētājiem pielāgot monitora iestatījumus ar vienkāršiem peles klikšķiem, nepieskaroties nevienai pogai monitoros. Arī zemas zilās gaismas režīms un FlickerFree tehnoloģija palīdz spēlētājiem saglabāt acu veselību.

    Simulācijas un sacīkšu spēlētājiem īpaši piemērotais AOC CU34G3S izmanto 34” VA paneli ar malu attiecību 21:9. Īpaši platas WQHD (3440×1440) izšķirtspējas asums apvienojumā ar 1000R izliekumu aizpilda lietotāju perifēro redzi un rada iekapsulējošu, visaptverošu pieredzi. Regulējams augstumā, pagriežams un noliecams statīvs nodrošina ergonomisku lietošanu garās spēļu sesijās, savukārt abi 5W skaļruņi rada bagātīgu skaņu.

    AOC 31,5” CQ32G3SU un 27” CQ27G3SU ir aprīkoti ar QHD (2560 x 1440) izšķirtspējas paneli, 31,5” modelim ir divi 5W skaļruņi, savukārt 27” versijai ir divi 3W skaļruņi.

    Turpmākie G3 sērijas monitori ir 31,5” C32G3AE un 27” C27G3U, kas abi piedāvā Full HD (1920 x 1080) izšķirtspēju. Atkarībā no spēlētajām spēlēm un lietotāju aprīkojuma spēlēšana Full HD izšķirtspējā varētu būt tikai optimāla izvēle. Ne visām spēlēm ir nepieciešama visaugstākā izšķirtspēja, lai tās izbaudītu vai spētu tajās sacensties. Dažiem spēlētājiem ātrums ir daudz svarīgāks, un augsts kadru nomaiņas ātrums QHD izšķirtspējā un augstāk ir arī grūts uzdevums zema/vidēja līmeņa datora iestatījumiem. Šie modeļi lepojas ar 165 Hz atsvaidzes intensitāti un 1 ms MPRT nepārtrauktām spēlēm, pateicoties Adaptive-Sync tehnoloģijai, un ir vislētākie no piedāvājuma klāsta un ideāli piemēroti spēlētājiem, kuri apzinās budžetu un vēlas mazināt savu slodzi.

    Pirmie G3 sērijas modeļi AOC CU34G3S, CQ32G3SU, C32G3AE jau ir pieejami par ieteicamo cenu attiecīgi 679, 449, 349 eiro; savukārt pārējie modeļi – CQ27G3SU, C27G3U – būs pieejami no 2021. gada septembra par ieteicamo cenu attiecīgi 399 un 329 eiro

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma