Web Analytics
More
    Reklāma

    Sportisti olimpiskajās spēlēs nēsā viedās sejas maskas – “LG PuriCare” gaisa attīrītājus

    Jaunākie raksti

    Pasaulē esošā situācija atstājusi būtisku ietekmi arī uz Tokijas olimpiskajām spēlēm, kas pērn tika atceltas, bet šogad norisinās ar virkni ierobežojumiem. Protams, ka obligāta prasība sportistiem ir nēsāt sejas maskas, kas gan lielā karstuma, gan noguruma dēļ ir diezgan neērtas. Taču tehnoloģiju uzņēmumi raduši risinājumu arī tam – “LG Electronics” izstrādājis nēsājamos gaisa attīrītājus jeb sejas maskas, kas ir labāka alternatīva un ko izvēlas arī olimpisko spēļu atlēti.

    “LG” radītie gaisa attīrītāji “LG PuriCare” no parastajām sejas maskām atšķiras ar uzlaboto gaisa plūsmu, kā arī tajās ir iebūvēts ar “VoiceON” tehnoloģiju aprīkots skaļrunis un mikrofons. Tas lietotājam dod iespēju normāli sarunāties, bez vajadzības pavilkt uz leju sejas masku vai pacelt balsi, lai otrs sadzirdētu. “VoiceON” automātiski nosaka, kad lietotājs runā, un pēc vajadzības pastiprina viņa balsi ar iebūvēto skaļruni, lai klausītājam vieglāk sadzirdēt. Šādas sejas maskas izvēlējušies nēsāt arī 120 Tokijas olimpisko spēļu dalībnieki no Taizemes.

    Reklāma

    “LG PuriCare” ir uzlabotā versija, kas no iepriekšējā modeļa atšķiras ar dažām būtiskām niansēm. Piemēram, modernizēta gaisa attīrīšanas tehnoloģija, kas uzlabo ierīces veiktspēju. Sejas maska aprīkota arī ar mazāku, vieglāku un efektīvāku motoru. Savu efektivitāti turpina pierādīt ventilatori, kas automātiski kontrolē gaisa plūsmuuztverot lietotāja elpošanas ritmu, tādējādi arī elpošana ir vieglāka. Pats ierīces dizains radīts tāds, lai mazinātu gaisa noplūdi un vienlaikus nebūtu lietotājam traucējoša arī pēc vairākām stundām. 

    Šo sejas masku, kas ir 94 gramus viegla, var droši nēsāt līdz pat astoņām stundām. Pēc tam to vajadzēs uzlādēt. Komplektācijā līdzi nāk “Easy Charge” USB kabelis, kas dod iespēju ierīci uzlādēt divu stundu laikā. 

    Jāpiebilst, ka “LG PuriCare” gaisa attīrītājs/sejas maska tirdzniecībā Taizemē nonāks augustā, taču pārējos tirgos parādīsies tad, kad būs sagaidīts vietējo regulatoru apstiprinājums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    30.07.2021 20:08

    Interesanti, kuri sportisti? Neviena no video materialiem, tieshraidem neesu manijis.

    Reklāma