Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel ziņo par īstermiņa procesoru pieejamības problēmām

    Jaunākie raksti

    Intel paziņojis, ka gada trešajā ceturksnī gaidāmas īslaicīgas, bet ļoti plašas procesoru nepieejamības problēmas. Sagaidāms, ka Intel procesori varētu kādu ne pārāk garu laika sprīdi kļūt par ļoti retu parādību veikalu plauktos.

    Vislielākās Intel procesoru pieejamības problēmas gaidāmas jau tuvāko nedēļu laikā, un tas viss var ievilkties līdz septembrim. Pēc tam vēl vairākus ceturkšņus var būt problēmas tikt pie kārotā Intel procesora.

    Reklāma

    Kur radusies Intel procesoru nepieejamība? Intel šobrīd resursus novirzījis serveru un datu centru apkalpošanai, kas atņem procesoru izejmateriālus mājas lietotāju un mazā biznesa segmentiem. 11. paaudzes Rocket Lake-S procesori var piedzīvot deficītu gada pēdējos trīs mēnešos. Visticamāk, vainojami arī septembrī vai oktobrī gaidāmie Intel 12. paaudzes Alder Lake-S procesori, kas atnāks kopā ar DDR5 atbalstu.

    Vienmēr jau paliek arī AMD. Arī ar AMD pieejamību var rasties sarežģījumi, bet tie nebūs salīdzināmi ar Intel piesolītajiem tukšajiem veikalu plauktiem.

    Avotseteknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    fon Kindzulis
    27.07.2021 16:22

    Īstermiņa procesori vai problēmas?

    Reklāma