Web Analytics
More
    Reklāma

    Radīta platforma Baltijas valstu ūdenstūrisma attīstībai

    Jaunākie raksti

    Latvijas karstākās vasaras vidū pavisam svaigā veidolā atdzimusi interneta platforma ūdens izklaižu un pakalpojumu cienītājiem un ūdenstūristiem. Seaclub.live piedāvā visa veida informāciju par ostām un iespējām atpūsties, dzīvot pie ūdens un baudīt dzīvi Baltijas jūras tuvumā.

    SeaClub.live ir interneta platforma, kas darbojas kā starpnieks starp ūdens pakalpojumu patērētājiem un uzņēmējiem. Platformā var atrast informāciju par visu, kas saistīts ar burāšanu un ūdens aktivitātēm Baltijas jūras tuvumā. Platformā plānots arvien apkopot visaptverošu informāciju par ostām, ūdensatrakcijām, notikumiem, ūdenstransportu, viesnīcām un restorāniem, nekustamajiem īpašumiem un pakalpojumu sniedzējiem Baltijas jūras un Rīgas jūras līča piekrastē. “Beidzot esam radījuši zīmolu, kas būs kā bāka Latvijas ūdenstūrisma attīstībai,” stāsta Seaclub idejas autore un vadītāja Matea Manri. “Pasaules apceļotāji, jūras nomadi un ūdensatrakciju cienītāji varēs iepazīt Baltijas valstīs sniegtos ūdenstūrisma pakalpojumus vienuviet – nelauzot galvu, ko un kā meklēt, lai atrastu sev interesējošo.”

    Reklāma

    SeaClub ir ambiciozi plāni – apkopot Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, kā arī potenciāli citu Baltijas jūras reģiona valstu ūdenstūrisma iespējas. Lai palīdzētu atdzimt vietējam ūdenstūrismam, platformas vadītāja aicina vietējos uzņēmējus ūdenstūrisma, nekustamā īpašuma, pakalpojumu sfērā, kā arī ūdenstransporta un remonta pakalpojumu sniedzējus uz sadarbību. SeaClub biznesiem piedāvā dažādas sadarbības un reklāmas iespējas, turklāt – par pavisam draudzīgu iepazīšanās cenu.

    SeaClub līdz šim vietnē www.seaclub.lv piedāvāja šauru informāciju par Baltijas valstu jūras ostām, taču līdz ar jauno identitāti dzimusi arī vīzija par visa Baltijas jūras reģiona ostu un ūdens izklaižu informācijas apkopojumu. “Ap Baltijas jūru atrodas deviņas tūristiem pievilcīgas valstis. Potenciāli, platformai un vietējiem uzņēmējiem ir iespēja uzrunāt visa Baltijas jūras reģiona apceļotājus,” ar nākotnes plāniem dalās Manri. Viņa atzīmē, ka tūristi pēc pandēmijas kļuvuši prasīgāki, kā arī izvēlas netradicionālākus ceļošanas veidus nekā lidot. Tādēļ SeacClub piedāvās aktuālo informāciju par industrijā notiekošo un pieejamo vienuviet, iekļaujot arī informāciju par aktuālajiem ierobežojumiem un prasībām ceļotājiem.

    Platforma darbojas pēc līdzīga principa kā Booking, Tripadvisor vai AirBnb. SeaClub ir interneta vietne, kur ūdens transporta un izklaižu cienītāji var atrast un rezervēt sev interesējošu pakalpojumu caur platformu. Tajā lasāma kuģotājiem aktuāla informācija par Baltijas jūras ostām, kā arī laivu un kuģu servisa
    pakalpojumiem. Arī cilvēkiem, kuri savu darbu vēlas saistīt ar ūdeni, būs iespēja atrast sev intresējošus darba sludinājumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma