Web Analytics
More
    Reklāma

    Valve izsludina CS:GO ieroču dizaina konkursu ar 1 miljonu dolāru balvu fondu

    Jaunākie raksti

    Populārās videospēles CS:GO izstrādātājs Valve ir izziņojis konkursu, kura ietvaros tiek meklēti jauni ieroču dizaini, ko angliski sauc par “skiniem”, un 10 izvēlētie dizaini katrs saņems 100 000 USD vērtu balvu.

    Tātad kopējais šī konkursa balvu fonds ir viens miljons, un tā ir motivācija gan spēlētājiem, gan ikvienam aktīvam Steam lietotājiem dalīties ar savu radošumu un mīlestību pret šo spēli. Konkursam ir noteikts temats, un tas ir Dreams & Nightmares, kas norāda uz to, ka var ļauties sapņainam, fantastiskam un daļēji baiļu sējošam dizainam. Protams, jaunie “skini” būs iekļauti spēles oficiālajā versijā. Konkursā var piedalīties ikviens aktīvs Steam konta lietotājs, kurš ir iztērējis vismaz 5 USD spēļu iegādē. Tāpat katram lietotājam ir neierobežotas iespējas iesūtīt savus dizainus, kā arī to var darīt komandā.

    Reklāma

    Avots: Valve

    Katra pieteicēja unikālais dizains paliks viņa īpašumā, taču Valve iegūs iespēju to attiecīgi uzstādīt spēlē CS:GO. Konkursā iespējams pieteikties līdz 21. oktobrim, bet uzvarētāji tiks paziņoti 21. novembrī. Kā norāde Valve, tad jau šobrīd spēlētāji ir izveidojuši vairāk nekā 20 miljonus dažādu pielāgojumu, un ir skaidrs, ka tieši no pašiem spēlētājiem var tikt radītas ļoti skaistas un īpašas lietas, ja runā par dažādām modifikācijām un dizainiem. Tieši tam ir radīts šis konkurss ar motivējošu naudas balvu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Guntars K
    23.07.2021 12:34

    Episki, cik tīņi gatavi nolikt naudu par zīmējumiem, kurus pat spēles laikā neviens neievēro un nekādu pievienoto vērtību nedod. Cik atceros, tad kaut kāds Dragon skins tirgojās pa 6k € un vēsturiski visdārgāk pārdota suvenīra versija pa 60k. Cik gan pasaulē ir daudz idiotu!

    rezz
    24.07.2021 13:17
    Reply to  Guntars K

    Un Tu tas vienīgais gudrais? Pēc Tavas atbildes, izskatās ka nesaproti līdz galam kā cilvēka psihe darbojas uz tādam lietām. :-)

    Šeit ir dota iespēja iegūt naudas balvu kultivējot tieši radošumu no dalībniekiem, nevis izspēlēt kaut kādu pliku loteriju. Ja tā objektīvi paskatās, tad tas ir krietni jēdzīgāk notērēts miljons salīdzinot ar tradicionālu loteriju vai izlozi. :-)

    Reklāma