Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” nāk klajā ar divām jaunām funkcijām – gan lietotāju ērtībai, gan drošībai

    Jaunākie raksti

    Turpinot uzlabot lietotāju pieredzi, “Instagram” nācis klajā ar divām jaunām funkcijām. Pirmā no tām ir storiju jeb īso stāstu teksta tulkošanas rīks, kas vairāk domāts lietotāju ērtībai. Otra piedāvā sensitīva satura kontroles iespējas.

    “Instagram” ir populāra lietotne visā pasaulē, tāpēc, iespējams, kādreiz esi skatījies storijus, kuros teksts ir ne angļu, ne kādā citā zināmā valodā. Tāpēc tagad, skatoties storiju, kam pievienots teksts, augšējā kreisajā stūrī būs redzama poga “See Translation” jeb skatīt tulkojumu. Pašreiz šis tulkošanas rīks spēj iztulkot tekstu 90 valodās. Pirmie pie šīs funkcijas tiks “iOS” lietotāji. Šāda fīča nav gan vēl nebūs pieejama audio storijiem, taču, visticamāk, arī pie tā jau tiek strādāts.

    Reklāma

    Līdztekus ērtībām svarīgas ir arī kvalitatīvas un pielāgotas satura skatīšanas iespējas. Tā kā fokuss šobrīd tiek likts uz sensitīvu saturu, “Instagram” pievienojis jaunu funkciju “sensitīva satura kontrole”, kas ikvienam ļauj skatīt tāda veida saturu, kādu vēlas un kāds šķiet pieņemams.

    Jauno iespēju vari sameklēt iestatījumos zem “Account”, kur tālāk atradīsi pogu “Sensitive Content Control”. Tā dos iespēju izvēlēties ierobežot sensitīvu saturu divos līmeņos. Pirmais – nerādīt saturu, kas ir satraucošs vai aizvainojošs. Otrs – ierobežot saturu vēl vairāk. Pašreiz šai funkcijai vajadzētu būt jau pieejamai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma