Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” automātiskā multivides failu dzēšanas funkcija nonāk arī līdz “iOS” lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Tapis zināms, ka “WhatsApp” veicis savas beta versijas atjauninājumu, kas nāk komplektā ar vairākām jaunām funkcijām, kuras liela daļa saistītas tieši ar attēliem un video. Viena no tām ir iespēja izvēlēties, kādā kvalitātē sūtīt attēlus un video – auto, best quality vai data saver. Vēl viena iespēja, kas daudziem varētu būt noderīga un ir koncentrēta uz privātuma saglabāšanu – “View Once” funkcija. Pēc tam, kad pagājušā mēnesī tā nonāca līdz “Android” ierīcēm, tā beidzot sasniegusi arī “iOS” lietotājus un ļaus nosūtīt attēlus un video, kuri automātiski pazudīs pēc tam, kad saņēmējs tos būs redzējis.

    Multivides faili automātiski dzēsīsies situācijās, kad ziņojuma statuss būs nomainījies uz “redzēts”, lietotājam to atverot vai atbildot uz ziņu caur priekšskatījumu. Nosūtītājs redzēs īpašu ikonu, kas informēs par to, ka saņēmējs attēlu/video ir redzējis. Vienlaikus joprojām ir iespēja uztaisīt ekrānšāviņu un attēlus saglabāt šādā veidā.

    Reklāma

    Tāpat jaunā “WhatsApp Beta” versija paziņojumos iekļaus detalizētāku informāciju, tostarp uzlīmes, GIF, video, attēlus. Izvēršot ziņojuma priekšskatījumu, lietotājam būs iespēja redzēt ne tikai jaunās ziņas, bet arī vecākas.

    Šīs un vēl citas iespējas pašreiz pieejamas tikai “WhatsApp Beta” jaunākās versijas 2.21.140.9 lietotājiem. “Parastie cilvēki” pie tām tiks tuvākā mēneša vai divu laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma