Web Analytics
More
    Reklāma

    “Audi” septembrī varētu atrādīt pirmo “Artemis” projekta inženieru radīto elektroauto

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs “Audi” naski strādā pie jaunu elektroauto izstrādies, bet tagad vācu mediji ziņo, ka septembrī plānotajā “IAA Mobility” pasākumā autoražotājs prezentēs pirmo elektroauto, kas radies, pateicoties “Artemis” projektam. “Artemis” ir nosaukums “Audi” iekšienē strādājošai apakšvienībai, kuras uzdevums ir izveidot jaunus, efektīvākus risinājumus, attīstot elektroauto tehnoloģijas.

    Autoražotājiem gadu gaitā izstrādājušās labi pārbaudītas prakses jaunās paaudzes modeļu izstrādē, to mēģinot pielietot arī elektroauto attīstībā, tiesa, ar dažādām sekmēm. “Artemis” projekts ir “Audi” vadītāja Markusa Dīzmana iniciatīva, kuras mērķis ir panākt efektīvāku izstrādes un attīstības procesu.

    Lai arī plānots, ka mašīna tiks prezentēta jau septembrī, mazticams, ka jau drīz to varēsim nopirkt. Tiek prognozēts, ka pirmās “Artemis” projekta rezultātā tapušās mašīnas ražošanā nonāks vien pēc diviem trim gadiem. Tiesa, nav izslēgts, ka pasākuma laikā “Audi” paziņo par izmaiņām plānos un ražošanas ātrāku uzsākšanu,

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma