Web Analytics
More
    Reklāma

    Izvēlēts Tet valdes priekšsēdētājs un izpilddirektors

    Jaunākie raksti

    SIA Tet padome ir lēmusi par SIA Tet galveno izpilddirektoru un valdes priekšsēdētāju iecelt Uldi Tatarčuku. No 2020. gada 4. decembra U.Tatarčuks bija SIA Tet galvenā izpilddirektora pienākumu izpildītājs un valdes priekšsēdētājs, savukārt vēl pirms tam gandrīz 10 gadus Tet valdes loceklis un galvenais tehnoloģiju direktors.

    Tet galvenā izpilddirektora kandidātu atlasei tika piesaistīts starptautiskā augstākā līmeņa personāla atlases tīkla uzņēmuma Amrop Rīgas birojs.  Atlase notika, izmantojot tiešās kandidātu piesaistes metodi Baltijā un Skandināvijā. Tet padomes priekšsēdētājs Klāvs Vasks: “Pēc atlases procesa noslēguma Tet padome, kas pārstāv abu akcionāru intereses, vienbalsīgi pieņēma lēmumu par Tet galveno izpilddirektoru un valdes priekšsēdētāju iecelt Uldi Tatarčuku. Viņš sevi ir ne tikai pierādījis līdzšinējā darbībā uzņēmuma valdē un ieņemot pienākumu izpildītāja amatu, bet arī atlases laikā demonstrēja spēcīgu nākotnes attīstības vīziju un tās realizāciju Latvijas ekonomikai un attīstībai nozīmīgajā uzņēmumā.”

    Reklāma

    “Paldies padomei un Tet kolektīvam par uzticību un novērtējumu manām idejām un attīstības redzējumam. Tet vienmēr ir bijis celmlauzis, Latvijas sabiedrību un uzņēmējdarbību iepazīstinot ar jaunākajiem tehnoloģiskajiem risinājumiem, un noteikti tāds būs arī turpmāk, attīstoties arī ārpus Latvijas robežām,” saka Uldis Tatarčuks.

    Pirms SIA Tet U.Tatarčuks bijis Citrus Solutions valdes priekšsēdētājs, valdes loceklis un komercdirektors. Vēl pirms tam ieņēmis arī G4S valdes priekšsēdētāja amatu, kā arī strādājis Bite Latvija par reģionālo biznesa vadītāju. Uldis Tatarčuks ir ieguvis maģistra grādu biznesa vadībā (MBA) Rīgas biznesa skolā, kopš 2014. gada ieņem European Telecommunications IT Society (ETIS) padomes locekļa amatu.

    Tehnoloģiju un izklaides uzņēmums Tet pieder valstij SIA Publisko aktīvu pārvaldītājs “Possessor” personā (51%) un Dānijā reģistrētajam Telia Company meitas uzņēmumam Tilts Communications (49%). Ulda Tatarčuka vadībā valdē darbu turpina komercdirektors Gusts Muzikants, Cilvēku un vides dienesta direktore Ingrīda Rone un galvenais finanšu direktors Gints Bukovskis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čiekurs
    09.07.2021 15:28

    Nu nez, nez, 16859€ mēnesī uz ķepas- baigi apgrūtinoši. Negribētu būt viņa vietā, tāpēc novēlu Uldim spēku un neatlaidību!

    0822
    09.07.2021 18:47
    Reply to  Čiekurs

    lasīji sludinājumu, šaubījies, bet tomēr nepieteicies?

    Aigars Axx
    10.07.2021 13:57

    Ta sanāk, ka tehnloģiju jomā viņam galīgi nav nekādas zināšanas?

    Reklāma