Web Analytics
More
    Reklāma

    “Porsche” savus piegādātājus aicina izmantot “zaļo” enerģiju

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs “Porsche” aicinājis savus piegādātājus izmantot tikai tādu elektrību, kas iegūta no pilnībā atjaunojamiem resursiem. Šobrīd “Porsche” pasūta detaļas no apmēram 1300 uzņēmumiem un 20 procentus no “Porsche” radītajiem kaitīgajiem izmešiem rada tieši detaļu piegādes ķēde.

    Šī prasība attiecināma uz visiem spēkā esošajiem līgumiem par detaļu piegādi “Porsche”. Autoražotājs arī norādījis, ka piegādātāji, kuri nevēlēsies pāriet uz pilnībā “zaļo” elektrību, nākotnē netiks izskatīti sadarbībai ar “Porsche”. Autoražotāja pārstāvji norāda, ka bateriju ražotāji “Porsche” elektrificētajām mašīnām jau no pērnā gada izmanto enerģiju, kas iegūta no atjaunojamiem resursiem, bet tagad iespējams spert nākamo soli, pieprasot, lai arī citu daļu piegādātāji izmanto enerģiju, kas iegūta no atjaunojamiem resursiem.

    “Porsche” jau iepriekš ziņoja par ambicioziem mērķiem savu modeļu elektrifikācijā, plānojot, ka 2030. gadā vismaz 80 procenti pārdoto auto būs vai nu pilnībā elektriski, vai vismaz hibrīdi. Jau sākot ar šo mēnesi piegādātājiem jāizpilda “Porsche” prasības enerģijas ieguvē, lai tiktu izskatīta jebkāda veida sadarbība.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma