Web Analytics
More
    Reklāma

    Realme kopā ar Kodak veidos kameras viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Tā vien izskatās, ka Huawei stafeti pārņēmuši citi dižās Ķīnas viedtālruņu ražotāji, piedāvājot arvien interesantākus viedtālruņus ar labām kamerām. Realme ir neliels triks azotē – ražotājs grasoties apvienot spēkus ar Kodak, lai veidotu viedtālruni ar labu kameru.

    Realme GT Master Edition būs kopā ar Kodak tapušais viedtālrunis, bet par to pagaidām ir tikai baumas. Runā, ka Kodak jau esot piekritis sadarbībai ar Realme, un viedtālrunis gaidāms pavisam drīz.

    Reklāma

    Pavisam nesen Realme GT kļuva par lētāko vai vismaz vienu no lētākajiem pie mums iegādājamajiem viedtālruņiem ar Qualcomm Snapdragon 888 5G procesoru. Realme GT oficiāli tika izziņots Eiropā ar 449 eiro cenu.

    Realme GT viedtālrunis saņēmis 6.43 collu Super AMOLED ekrānu ar 120 Hz atsvaidzi. Realme GT ir 64 + 8 + 2 megapikseļu kamera, tātad nekas unikāls. Viedtālruni darbina Li-Po 4500 mAh akumulators ar 65 W ātru vada uzlādi. Realme GT uzreiz rūpnīcā saņems Android 11 ar Realme UI 2.0 saskarnes pielāgojumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    05.07.2021 09:45

    Kodaks jau nav nekāda foto pasaules autoritāte, bet tad jau redzēsim, kas no tā sanāks.

    Osvalds
    05.07.2021 10:00

    Ari Samsung taisoties mest kauliņus kopā ar Olympus.
    https://www.sammobile.com/news/galaxy-s22-ultra-concept-images-absolute-stunner/

    Last edited 2 years ago by Osvalds
    Skābene
    05.07.2021 12:38
    Reply to  Osvalds

    Olympus vismaz ražo mikroskopus, un citu medicīnisko tehnoloģiju, tā kā tur apakšā ir kādas reālas iestrādes optikas jomā. Vismaz makro režīmam jābūt labam. :)

    Lauris
    05.07.2021 11:25

    Es jau teiktu, ka visi Haselbleidi,Kodaki,u.c. maksās telefonu ražotājiem,lai tikai dabūtu savu vārdu virsū uz telefoniem. Diezin vai viņi var piedāvāt kaut ko no savām 20gadus vecajām tehnoloģijām,kas vairs interesētu telefonu ražotājus. Piedevām vidējam 20 gadus vecam pircējam visdrīzāk nosaukumi Kodak, Leica,Hasselblade neko neizsaka un pievienotu vērtību viņu acīs nerada.

    Krotow
    05.07.2021 12:33

    Kādreizējie fototehnikas giganti būs sapratuši ka tikai ar pro aparātiem vairs neko daudz nevar nopelnīt un ziepjutrauku ēra ir cauri. Tāpēc tagad stāv rindā pie telefonu ražotāju durvīm.

    Reklāma