Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks piekritis diskusijai ar Džeku Dorsiju par bitkoiniem

    Jaunākie raksti

    “Tesla” un “SpaceX” boss Īlons Masks “Twitter” nav slēpis savu atbalstu kriptovalūtām, īpaši “Dogecoin”, kam jau atrasta vieta finanšu sistēmā uz Marsa. Labu laiku Maska simpātijas izpelnījās arī “Bitcoin”, ko “Tesla” iegādājās par 1,5 miljardiem USD un pat kādu brīdi piedāvāja ar šo kriptovalūtu norēķināties par automašīnām. Ņemot šo un visu citu vērā, “Twitter” izpilddirektors Džeks Dorsijs uzaicinājis Masku uz diskusiju par un ap bitkoiniem.

    Avots: Twitter

    Masks šai diskusijai piekritis, un sagaidāms, ka abi uzstāsies 21. jūlijā tiešsaistes pasākumā “The ₿ Word”. Šis pasākums pats par sevi domāts, lai primāri izglītotu institucionālos investorus par ieguldījumiem ar “Bitcoin”, kā arī kliedēt vispārpieņemtos negatīvos uzskatus par šo kriptovalūtu. To rīko alianse – Kripto padome inovācijām, vienkopus aicinot galvenos nozares dalībniekus.

    Reklāma

    Bez Īlona Maska un Džeka Dorsija pasākumā piedalīsies arī “ARK Investment Management” vadītāja Ketija Vuda (Cathie Wood), “Blockstream” dibinātājs Ādams Beks (Adam Back), bezpeļņas organizācijas “Brink”, kas koncentrējas uz “Bitcoin” attīstības virzību, direktors Džons Ņūberijs (John Newbery) un citas kriptopasaulē zināmas personas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    28.06.2021 08:55

    Nu ko, gaidam kas notiks ar kriptovalūtu tirgu! :)

    digitalk
    28.06.2021 14:28
    Reply to  Skābene

    tas pats, kas ar jebkuru spekulatīvo — visticamāk vērtība uz brīdi pieaugs un daži apsviedīgākie uzvārīsies.

    Yo!
    30.06.2021 10:00

    Kas tie bitcoini par tādiem zvēriem un kāpēc viņu ir daudz?
    Ja runās par Bitcoin, tad tāds ir tikai viens.
    Ja runās par kriptovalutām, kā tādām, tad tie noteikti nav bitcoini.

    Reklāma